ΕΠΟ και Καλύβας το τερμάτισαν …γελοιοποιώντας το Ελληνικό ποδόσφαιρο!

ΕΠΟ και Καλύβας το τερμάτισαν …γελοιοποιώντας  το Ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ολόκληρη η Ελλάδα γελάει από το απόγευμα με τα κωμικοτραγικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν πριν τον αγώνα της ΕΠΣΑΝΑ ανάμεσα στην Άνοιξη και τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου

από Πάμε Μπάλα
στις 23/02/2019
στην ΕΠΣΑΝΑ

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  15 λεπτά πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ ανάμεσα στην  Άνοιξη και τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου ο διαιτητής του αγώνα κ.Βλάχος δέχθηκε τηλεφώνημα από το μέλος της ΚΕΔ κ. Καλύβα που του ζητούσε  επειγόντως  να φύγει και να πάει στα Βριλήσσια για να σφυρίξει στον εξ αναβολής αγώνα  της Β εθνικής γυναικών ανάμεσα  στον ΑΟ Βριλλησίων και την ομάδα ΑΣ Τριάντων Ιαλυσού !

Το αστείο και άκρως ξεκαρδιστικό είναι πως  ο κ.Καλύβας είχε ορίσει τον διαιτητή κ.Βλάχο  μαζί με την κ.Μπαλαγκα και τον κ.Πολίτη   για την συγκεκριμένη αναμέτρηση αλλά για αύριο Κυριακή!

 

Άρα η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΑΝΑ έχοντας τις δικές της ανάγκες για την κάλυψη των αγώνων της όρισε την αυριανή τριπλέτα του εξ αναβολής αγώνα γυναικών σε τρία διαφορετικά σημερινά παιχνίδια !

 

Ο κ.Βλάχος μη έχοντας άλλη επιλογή υπάκουσε στις άνωθεν εντολές  παίρνοντας μάλιστα άρον άρον μαζί του και τους βοηθούς κ.κ. Γκούβα και Μακρή!

Σημειώνουμε δε και είναι άξιο απορίας πως ο κ.Καλύβας έδωσε τέτοια εντολή καθώς ο κ.Μακρής έχει πάψει να είναι στους πίνακες αξιολογημένων διαιτητών για επαγγελματικές κατηγορίες!

Ως εκ τούτου  τίθεται άμεσα θέμα και κακού ορισμού της σημερινής τριπλέτας στα Βριλήσσια καθώς και τελευταία στιγμή ενημερώθηκαν οι διαιτητές για την αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα και ο ένας από τους επόπτες δεν είχε δικαίωμα να συμμετέχει !

 

Ακόμη αξίζει να σημειώσουμε πως ευθύνη ενημέρωσης έχει ΑΠΟΛΥΤΑ η ΕΠΟ και ο κ.Καλύβας καθώς έπρεπε με τα στελέχη …..που έχουν να ενημερώσουν για μια τόσο ακραία αλλαγή της τελευταίας στιγμής .

Σε κάθε περίπτωση ο πρόχειρος χειρισμός και η τσαπατσουλιά της ΚΕΔ εκθέτει πάνω από όλα την ΕΠΟ και τον Βαγγέλη Γραμμένο που δείχνει πως δεν έχει ικανά στελέχη και πάνω από όλα εμπιστοσύνης!

 

 

Το διαιτητικό μπάχαλο που βόλεψε τον "διαλυμένο"... Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου!

 

Τα άκρως αστεία γεγονότα στο γήπεδο της Άνοιξης όμως είχαν και άλλες προεκτάσεις  σε ομαδικό επίπεδο…

Συγκεκριμένα  δεν ήταν καθόλου  βέβαιο πως ο αγώνας ανάμεσα στην Άνοιξη και τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου θα γίνονταν σήμερα το μεσημέρι!

Τα τελευταία δραματικά γεγονότα στην οικογένεια του Ολυμπιακού που έφεραν δυστυχώς τις παραιτήσεις  των κ.κ. Αξιώτη, Χριστοφιλέα και Φώσκολου οδήγησαν την ομάδα σε πλήρη αποσύνθεση με αποτέλεσμα τα ¾ των ποδοσφαιριστών να πραγματοποιούν μια μίνι ανταρσία πηγαίνοντας την ώρα του αγώνα για καφέ !

 

Έτσι γίνετε αντιληπτό πως ήταν ορατός ο κίνδυνος  μηδενισμού του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου ο οποίος όμως στην ανακοίνωση αποχώρησης των διαιτητών κατάφερε να καταθέσει αρκετά δελτία χωρίς να είναι βέβαιο πως ήταν εκεί και θα αγωνίζονταν σε περίπτωση που ο κ.Βλάχος έκανε το παιχνίδι.

Σε αυτήν την περίπτωση βέβαια οι φιλοξενούμενοι γλυτώνουν και τον έναν… από τους τρεις αγώνες  στους οποίους εάν δεν κατέβουν αποβάλλονται από το πρωτάθλημα!

  

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 21:59