×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Κεραυνός Κερατέας: Βγήκε η χρονιά με διπλό... κέρδος

Κεραυνός Κερατέας: Βγήκε η χρονιά με διπλό... κέρδος

Ο στόχος της παραμονής επετεύχθη με τον Θανάση Πετούρη στον πάγκο, ενώ παράλληλα ''βγήκαν'' νεαροί ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες, που απέδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν την πρώτη ομάδα

από
στις 08/05/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

Μπορεί ο Κεραυνός Κερατέας να ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν φέτος, ωστόσο την ολοκλήρωσε με διπλό... κέρδος, κάτι το οποίο πιστώνεται φυσικά στους ποδοσφαιριστές αλλά βέβαια και στον Θανάση Πετούρη.

 

Με τον νεαρό τεχνικό στον πάγκο της, η ιστορική ομάδα της Ανατολικής Αττικής κατάφερε να ολοκληρώσει την χρονιά εξασφαλίζοντας άνετα την παραμονή στην Α' ΕΠΣΑΝΑ, ενώ παράλληλα προωθήθηκαν από τις Ακαδημίες στην πρώτη ομάδα πολλά νεαρά παιδιά.

 

Συγκεκριμένα τουλάχιστον 8 ποδοσφαιριστές ηλικίας από 15 μέχρι 18 ετών πήραν ευκαιρίες στα τελευταία παιχνίδια και με την εικόνα τους απέδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει, κάτι που σημαίνει πως και ο Κεραυνός θα μπορεί να υπολογίζει πάνω τους τα επόμενα χρόνια. Από εκεί και πέρα, να σημειώσουμε πως οι προπονήσεις έχουν ολοκληρωθεί πλέον στον Κεραυνό, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει ένα τραπέζι του ποδοσφαιρικού τμήματος και της διοίκησης, ίσως και μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

 

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 08 Μαϊος 2015 19:41