×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

«Σοκ» στη Φυλή, 3-3 Θρασύβουλος και Ασπρόπυργος

«Σοκ» στη Φυλή, 3-3 Θρασύβουλος και Ασπρόπυργος

Σημαντικό πόντο πήρε ο Ασπρόπυργος στα τελευταία λεπτά.

από
στις 27/09/2015
στην ΕΠΣΔA

Τρομερό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στη Φυλή, με τον Θρασύβουλο να παθαίνει… σοκ στα τελευταία λεπτά και να παραχωρεί ισοπαλία με 3-3 κόντρα στον Ασπρόπυργο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ΕΠΣΔΑ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν  2-0 με τέρματα των Μπρέμπου 6’ και Κατσίκη 42’ για να μειώσουν οι Ασπροπυργιώτες στο 44’ με τον Μεϊμαρίδη .

Στο 66’ ο Φραγκόπουλος ανέτρεψε αντίπαλο εντός περιοχής σαν τελευταίος αμυντικός  και το πέναλτι που καταλογίστηκε μετέτρεψε σε γκολ ο Κατσίκης γράφοντας το 3-1.

Στο 70’ έμεινε και ο Θρασύβουλος με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε και ο Ρόδης Λ. που σαν τελευταίος αμυντικός ανέτρεψε αντίπαλο .

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν τη αντεπίθεση στα τελευταία λεπτά και δικαιώθηκαν . Στο 86’ ο Καλογρίδης μείωσε σε 2-3 για να ισοφαρίσει τελικά ο Μεϊμαρίδης στο 90′.

Διαιτητής: Βάτσιος

 

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Τζωρτζινάκης , Σφακιανάκης,( 46’ Ρόδης Λ.) Νασάι,( 31’ λ.τρ Σπήλιος), Ρόδης Δ., Λουκάς, Περιστέρης Κατσίκης, Καψάλας, Μπρέμπος , Σκαμαντζούρας( 82’ Καμενίδης) Ιωσηφίδης .

 

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Βανδώρος, Ευσταθιάδης ( 74’ Κυριακίδης , Τεπετίδης , ( 54’ Γεωργιάδης) Βάσσης, Στεφανίδης , Νάκκας, Φραγκόπουλος , Κουσίδης , Μεϊμαρίδης , Καλογρίδης , Ατματζίδης