×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

«Χ» στο ντέρμπι, 2-2 Ασπρόπυργος και Μανδραϊκός

«Χ» στο ντέρμπι, 2-2 Ασπρόπυργος και Μανδραϊκός

Ισόπαλο το ντέρμπι στον Ασπρόπυργο!

από
στις 02/11/2015
στην ΕΠΣΔA

Στο ισόπαλο 2-2 έμειναν Απρόπυργος και Μανδραϊκός, στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της ΕΠΣΔΑ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχισαν να σκοράρουν με τον Σερέπα στο 15′ όταν ο επιθετικός των Μανδραϊων εκτέλεσε απευθείας φάουλ αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα Βανδώρο.

Ο επιθετικός του Μανδραϊκού, στο 36′ βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και με εύστοχο πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-2.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 61′ ο Τσεβάς κέρδισε πέναλτι αλλά και την... αποβολή του Χειμωνίδη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ατματζίδης για να μειώσει σε 2-1. Δέκα λεπτά αργότερα ο Δημητρόπουλος σωστά απέβαλε τον τερματοφύλακα Σγουρό που σε έξοδό του «γκρέμισε» τον Τσεβά που ήταν έτοιμος να σκοράρει, για να έρθει το 90′ όταν ο Βασιλειάδης σούταρε δυνατά με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του «μικρού» τερματοφύλακα Κυδώνη για το τελικό 2-2.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Βανδώρος, Φραγκόπουλος, Τσιανάκας(46’ Βασιλειάδης), Βάσης, Ευσταθιάδης, Νάκας, Ατματσίδης, Κουσίδης, Μεϊμαρίδης, Καλογρίδης(46’ Γεωργιάδης), Τσεβάς(72’ λ.τρ. Χάντης).

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Σγουρός, Τζωρτζάτος, Κάτσος, Σταυρόπουλος, Χειμωνίδης, Λογγαράκης, Μανασίδης, Σπυρίδης, Κουιμτσίδης(66’ Καμπάσης), Τεπετόβ(72’ Κυδώνης), Σερέπας(92’ Πλαβούκος).