Νίκησε σε ήθος ο Ακράτητος

Νίκησε σε ήθος ο Ακράτητος

Η ενέργεια των ποδοσφαιριστών του να δεχθούν την ισοφάριση, επειδή λίγο νωρίτερα είχαν σκοράρει χωρίς να τηρήσουν το φερ πλέι, στέρησε από την ομάδα των Άνω Λιοσίων δύο πολύτιμους βαθμούς (2-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 28/02/2016
στην ΕΠΣΔA

Το ρολόι σημαδεύει το 89' της αναμέτρησης στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων. Οι ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας έχουν πετάξει την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε συνάδελφό τους, της γηπεδούχου ομάδας. Με την επαναφορά οι γηπεδούχοι δεν τηρούν το φερ πλέι, αντ' αυτού εκδηλώνουν γρήγορη επίθεση, που ξεκινά από τον Γιώργο Τσιγγόπουλο, πετυχαίνοντας γκολ για να πάρουν το προβάδισμα με 2-1. Ακολουθεί... χαμός στον αγωνιστικό χώρο, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται και τον αρχηγό των γηπεδούχων να παίρνει πρωτοβουλία και να δίνει εντολή στην ομάδα του για την... ισοφάριση της αντιπάλου, διορθώνοντας το λάθος του. Κάπως έτσι γράφτηκε το τελικό 2-2 στο ματς του Ακράτητου με τον Αστέρα Μαγούλας, που δεν κρίνεται βολικό για τους «πράσινους», στη μάχη που δίνουν για τη σωτηρία. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Ακράτητος νίκησε σε ήθος!

Γκολ: 1' Τσιγγόπουλος, 89' Καλέμι – 49' Βούκα, 90' Μονέ

Διαιτητές: Μπούρδος, Φαρμάκης-Οικονόμου

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Δημητρίου, Τζάνος (46' Καμπέρης), Λαυρεντίεβ, Παναγιώτου, Ζησούδης, Τσαλερίδης, Τσιγγόπουλος, Καλέμι, Παρασίδης, Χριστοδούλου (90' Νίκας), Λούντζης (70' Πεΐδης)

ΑΣΤΕΡΑΣ: Πορανίδης, Θεοδωρόπουλος (61' λ.τρ. Γκάτσιος (70' λ.τρ. Χαραλαμπίδης)), Τσατίδης, Μπάκας, Γκίνης, Μονέ, Τούσης, Κόρμαλης, Μπέχλης, Εφραιμίδης (46' Λίλο), Βούκα.