×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 547

Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα ο Ηρακλής

Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα ο Ηρακλής
από
στις 15/02/2015
στην ΕΠΣΔA

Επέστρεψε στις νίκες ο Ηρακλής Ελευσίνας μετά την ήττα από τη Λαμπερή τη προηγούμενη εβδομάδα και συνέτριψε 4-1 τον Αστέρα Άνω Λιοσίων με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τους διώκτες του, έχοντας το μαξιλαράκι ασφαλείας των 6 βαθμών στη 2η θέση που εξασφαλίζει την άνοδο στη πρώτη κατηγορία.

 

Ο νεαρός Κατσάφαρος άνοιξε το χορό των γκολ στο 4’ και έφτασε τα 16 στο φετινό πρωτάθλημα όντας πρώτος σκόρερ. Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Μπόικα διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Ηρακλή. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά με τον Λιγνό στο 57’ αλλά η ομάδα του Μιχάλη Κατσάφαρου σημείωσε ακόμα δύο τέρματα στο 88’ και το 90’ με τον Μουράτι και τον Παντελίδη αντίστοιχα φτάνοντας σε έναν μεγάλο θρίαμβο.

 

Ηρακλής: Φωτιάδης, Λίγγος, Φιλιππής, Πέγκος(83’Αξιώτης Α.), Λυμπέρης, Μπόικα(86’Παντελίδης), Κατσάφαρος, Μουράτι, Καρκαμπάτσης, Χατζηαντωνάκης(61’Παροτσίδης), Αξιώτης Γ.

 

Αστέρας Άνω Λιοσίων: Διαμαντόπουλος, Σμαϊλης, Σιδηρόπουλος, Θηβαίος, Χρυσίδης, Πολιάτοβ, Καλλίνικος(46’Λίγγος), Θεοδωρόπουλος(66΄Τσιώνης), Διαμαντόπουλος, Βείζι, Βασιλείου(58’Παπαϊωάννου).