×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 547

«Χ»ανονται οι ελπίδες του Αίαντα για παραμονή

«Χ»ανονται οι ελπίδες του Αίαντα για παραμονή

Μέσα από τα χέρια του έχασε τη νίκη ο ουραγός Αίας που κρατούσε το τρίποντο μέχρι το 86'.

από
στις 04/03/2015
στην ΕΠΣΔA

Τη χαρά να γευτούν τη πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, στο ντεμπούτο του Γιάννη Μπότση στη τεχνική ηγεσία του Αίαντα Παραλίας, στέρησε η ΑΕ Ζεφυρίου που ισοφάρισε σε 1-1 στο 86ο λεπτό με τον Πουλικίδη.

 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κλογκέρι στο 29’ και κρατούσαν με άνεση το υπέρ τους σκορ. Το Ζεφύρι φωνάζει για μία φάση στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο Νασάι βρήκε δίχτυα αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον βοηθό Κρέτσιμο.

 

Κι εκεί που ο Αίας έδειχνε να φτάνει στο πολυπόθητο τρίποντο, σε μία αδράνεια της άμυνας ο Πουλικίδης έφερε το ματς στα ίσια ρίχνοντας στον κάδο των αχρήστων τις ελπίδες του Αίαντα για νίκη.

 

Οι γηπεδούχοι εμφανίζονται προβληματισμένοι από τη σημερινή διαιτησία του Κουντουριώτη, ο οποίος τους άφησε με 9 παίκτες λόγω αποβολών του Παπαδόπουλου(89’) που αντίκρυσε τη 2η κίτρινη κάρτα και του σκόρερ Κλογκέρι(90’) για χτύπημα σε αντίπαλο.

 

Αίας Παραλίας: Στρατηγαρέας, Μαρινόπουλος, Ρουμελίδης, Λιάκος, Κουβίδης Λ., Καρόλι, Κουβίδης Π., Χλίνος, Κλογγέρι, Στρίγγος(90’Νέτσος), Λυγερός(75΄Παπαδόπουλος Α.).

 

ΑΕ Ζεφυρίου: Κολιάκης, Νασάι, Πουλικίδης, Βασιλείου(65’Σφακιανάκης Κ.), Μουράτογλου(73’Ρεφενδάριος), Μυλούλης, Καζάτζης, Κατσαρός, Πλατανιάς, Ιωσηφίδης, Κουτσιούμπας(69’Ιορδανίδης).