×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 547

Κοντά στην επιστροφή του ο Ηρακλής

Κοντά στην επιστροφή του ο Ηρακλής

Συνέχισε χωρίς απώλειες το δρόμο προς την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια ο Ηρακλής Ελευσίνας, που δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Αργώ.

από
στις 08/03/2015
στην ΕΠΣΔA

Με το ένα πόδι στην Α’ κατηγορία βρίσκεται ο Ηρακλής Ελευσίνας που έκανε το καθήκον του απέναντι στην Αργώ Μεγάρων επικρατώντας 2-0 εντός έδρας για τη 19η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας.

 

Η αρμάδα του Μιχάλη Κατσάφαρου είχε συνοχή στο παιχνίδι της δημιουργώντας συνεχώς ρήγματα στην αντίπαλη ομάδα αλλά το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς εξαιρετικές φάσεις.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» ανέβασαν στροφές αλλά η πρώτη σημαντική στιγμή ήρθε από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να προηγηθούν με τον Καλιπέτση αλλά η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι του Φωτιάδη, που μπορεί να ευχαριστεί τη τύχη του.

 

Στο 57’ ο υιός Παντελής Κατσάφαρος έλυσε το γόρδιο δεσμό με τον Μουράτι να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του είκοσι λεπτά αργότερα.

 

Στον υπόλοιπο χρόνο οι γηπεδούχοι έκαναν συντήρηση δυνάμεων κρατώντας με άνεση το υπέρ τους προβάδισμα.

 

Διαιτητές: ΒΑΤΣΙΟΣ Α., ΠΡΕΝΤΖΑΣ Δ., ΦΑΡΜΑΚΗΣ Κ.

 

Ηρακλής Ελευσίνας: Φωτιάδης, Αξιώτης, Λυμπέρης, Άγγος, Φιλιππής, Πέγκος, Μπόικα(88’Παροτσίδης), Ψιμουλάκης(78’Παντελίδης), Κατσάφαρος, Καρκαμπάτσης, Χατζηαντωνάκης(46’Μουράτι).

 

Αργώ Μεγάρων: Ανδρέου, Ζαχαριάς, Γελαδάς, Στραϊτούρης, Μπέλσης Κ.(52’Πουγανάς), Πομώνης, Μπέλσης Π., Ζουμπουρλής, Καλιπέτσης(83’Γνάτης), Βοϊδήλας,Μητρόπουλος.