×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 547

Έ«χ»ασε μόνο ο Ελευσινιακός

Έ«χ»ασε μόνο ο Ελευσινιακός

'Εδαφος στη κούρσα της δεύτερης θέσης έχασε ο Ελευσινιακός, ο οποίος παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην έδρα του Αστέρα Άνω Λιοσίων.

από
στις 08/03/2015
στην ΕΠΣΔA

Χωρίς γκολ και με ελάχιστες φάσεις έληξε η αναμέτρηση του Αστέρα Άνω Λιοσίων με τον Ελευσινιακό για τη 19η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας.

 

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης βροχόπτωσης οι δύο ομάδες προσπάθησαν να προφυλάξουν τα καρέ τους με τους φιλοξενούμενους να χάνουν ευκαιρίες να πάρουν το τρίποντο κυρίως με τις επιθετικές εμπνεύσεις του νεαρού Απαζίδη.

 

Το αποτέλεσμα αφήνει πικρία στον Ελευσινιακό που δε κατάφερε να ψαλιδίσει τη διαφορά από τον δεύτερο Ηρακλή στη μάχη που κάνει ώστε να κόψει εκείνος το νήμα της δεύτερης προνομιούχου θέσης για τη πρώτη κατηγορία.

 

Διαιτητές: ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ Κ., ΒΑΛΚΑΝΟΣ Α., ΒΑΤΣΙΟΣ Κ.

 

Αστέρας Άνω Λιοσίων: Δαμιανόπουλος Ε., Βασιλείου, Θηβαίος, Σμαϊλης, Θεοδωρόπουλος, Χρυσάβης, Καλλίνικος, Δαμιανόπουλος Γ.(77’Παπαϊωάννου), Πολιάκοβ(66’Κουρκουδέλης), Σιδηρόπουλος(87’Καλαμιώτης), Βεϊζι.

 

Ελευσινιακός: Ραπτοδήμος, Τζαφέρης, Πέππας, Μυλωνάς, Θεοδωρόπουλος, Ταλαβερίδης, Τούσης(52’Σγουρόπουλος), Απαζίδης, Πανιτσίδης(83’Παπαδόπουλος), Κουσιορής(59’Πηλίδης), Εφραιμίδης.