×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 547

Άρωμα ντέρμπι στη Δυτική Αττική

Άρωμα ντέρμπι στη Δυτική Αττική

Δύο αμφίρροπα ντέρμπι δεσπόζουν στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Δυτικής Αττικής!

από
στις 21/03/2015
στην ΕΠΣΔA

Οι δυνατές μονομαχίες ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στις δύο κατηγορίες της Δυτικής Αττικής. Με τα  δύο πρωταθλήματα να έχουν ήδη μπει στην τελική στροφή και σχεδόν τα πάντα να έχουν κριθεί, το βλέμμα στρέφεται στο γήπεδο της Νέας Περάμου και στο «Γεώργιος Ρουμελιώτης».

Η μάχη του πρωταθλητή έχει κριθεί προ πολλού στην Α’ κατηγορία. Ο Ακράτητος παρά τις γκέλες του τελευταίο διαστήματος έχει καρπωθεί ένα μαξιλαράκι ασφαλείας που μοιάζει αδύνατο να καταληφθεί από τους διώκτες του.

Ντέρμπι και μάλιστα τοπικό επιφυλάσσει η 24η αγωνιστική με την κυπελλούχο Νέα Πέραμο να διασταυρώνει τα ξίφη της με τον συμπολίτη Άτταλο και να έχει το αβαντάζ λόγω έδρας και μομέντουμ. Παρόλ’ αυτά ο Άτταλος δε θα πέσει αμαχητί και παρόλο που η χρονιά δε κύλησε όπως ονειρευόντουσαν, το τελευταίο μήνα η ομάδα προσπαθεί να κατακτήσει έστω τη δεύτερη θέση και να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την επόμενη σεζόν.

Σε λίγες ώρες από τώρα ο δεύτερος Ηρακλής Ελευσίνας υποδέχεται τον πρωτοπόρο Απόλλων Ποντίων στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας σε ένα ντέρμπι όχι τόσο βαθμολογικού χαρακτήρα αλλά πρεστίζ με τις δύο ομάδες να πανηγυρίζουν ήδη τον προβιβασμό τους.

Πάνοπλες και οι δύο ομάδες και προερχόμενες από θετικές εμφανίσεις θα παλέψουν για τη νίκη. Κίνητρο για τον γηπεδούχο Ηρακλή να σπάσει το αήττητο του σημερινού αντιπάλου του.