×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 547

ΕΠΣΔΑ: «Χ»ωρίς νικητή το ντέρμπι κορυφής

ΕΠΣΔΑ: «Χ»ωρίς νικητή το ντέρμπι κορυφής

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στους πρωτοπόρους της Β’ κατηγορίας Ηρακλή και Απόλλωνα.

από
στις 22/03/2015
στην ΕΠΣΔA

Σε ένα ματς με λίγες φάσεις αλλά πολύ δυνατές μονομαχίες οι δύο καλύτερες συνολικά ομάδες της τρέχουσας περιόδου διασταύρωσαν τα ξίφη τους με σκοπό τη νίκη. Οι γηπεδούχοι ήταν περισσότερο ορεξάτοι και με κίνητρο το σπάσιμο του αήττητου και της ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου απείλησαν νωρίς με τις επιθετικές εμπνεύσεις του Κατσάφαρου, του Μουράτι και του Καρκαμπάτση.

Οι Πόντιοι ισορρόπησαν τον αγώνα μετά το μισάωρο αλλά οι δύο γκολκίπερ δήλωσαν παρών κατεβάζοντας ρολά.

Στο 57΄οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ν. Παπαδόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στη συνέχεια αμύνθηκαν και κράτησαν το μηδέν ελέω και της δυστοκίας του Ηρακλή.

Αμφότερες έχουν εξασφαλίσει την άνοδο στην Α’ κατηγορία και ήδη στρέφουν την προσοχή του στην προετοιμασία της επόμενης σεζόν.

Ηρακλής Ελευσίνας: Φωτιάδης, Αξιώτης, Λυμπέρης, Άγγος, Μπόικα, Πέππας, Χατζαντωνάκης(55’Παντελίδης), Φιλιππής, Κατσάφαρος(81’Παροτσίδης), Μουράτι, Καρκαμπάτσης.

Απόλλων Ποντίων: Σωπίαδης Α., Μεντικίδης, Τζορτανίδης, Εραλίδης, Μπαιράμοβ, Γεωργιάδης, Σωπιάδης Θ., Γκαβζίδης Χ., Παπαδόπουλος Χ.(82’Γκαβζίδης Κ), Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος Ν.