×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 547

Αφεντικό της πόλης η Νέα Πέραμος

Αφεντικό της πόλης η Νέα Πέραμος

Μεγάλη νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι της Α' Κατηγορίας η Νέα Πέραμος που έριξε τεσσάρα στον Άτταλο και συνεχίζει με σπασμένα φρένα τη πορεία της.

από
στις 22/03/2015
στην ΕΠΣΔA

Σε ένα χορταστικό ματς με πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ η Νέα Πέραμος επικράτησε με το εμφατικό 4-2 του συμπολίτη Άτταλου σε μία αναμέτρηση που ο κόσμος κατέκλυσε το γήπεδο και μόνο ικανοποιημένος μπορεί να αισθάνεται με την αποχώρηση του.

Η κυπελλούχος Νέα Πέραμος παρά τα πολλά νεύρα και τις δυνατές μονομαχίες έπαιξε στρωτό ποδόσφαιρο και κατέκτησε μία νίκη γοήτρου με το πόδι πατημένο στο γκάζι μετά και τις τελευταίες επιτυχίες του συλλόγου.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 8ο λεπτό με τον Καραγιάννη να ευστοχεί από τα 11 βήματα και τον Αριστόπουλο να δίνει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 42’. Πριν βγει το ημίχρονο ο νεαρός Τσαούσης ανέβασε τον δείκτη του σκορ με όμορφη προσωπική ενέργεια. Ο Γιώργος Φωτίου στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του με τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων» σκόραρε στο 90’ εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με τον συνήθης ύποπτο Θέμη Μονέ στο 66’ και στο 82’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Κεχαγιάς, Μανώλης, Γεωργιάδης, Πατσιονίδης Κ, Λημνιάτης, Τσιούνης, Νάκος(46’Γ.Φωτίου), Καραγιάννης, Αριστόπουλος(74’Λουκίδης), Τσαούσης(62′ Π.Φωτίου), Καμπόλης.

ΑΤΤΑΛΟΣ: Ρόκας, Χάντης, Κουτσομύτης, Στάθης, Ασλανίδης, Δικράν(62′ Αριστόπουλος), Βούκα, Γκελάι(90′ Ντακόλιας),Μονέ, Κουσίδης, Τσαπάρας.