×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 547

Δείχνουν Μουράτογλου στα Βίλια

Δείχνουν Μουράτογλου στα Βίλια

Υπαίτιο για τα τεταμένα επιεσόδια και την σύρραξη μεταξύ ποδοσφαιριστών και οπαδών στη κυριακάτικη αναμέτρηση του Ειδυλλιακού με την ΑΕ Ζεφύρίου θεωρούν τον Γιώργο Μουράτογλου οι γηπεδούχοι.

από
στις 24/03/2015
στην ΕΠΣΔA

Συγκεκριμένα στο 92’ της προχθεσινής αναμέτρησης αποβλήθηκαν από τον διαιτητή Μπούρδο οι Γκιόκα και Μουράτογλου καθώς είχαν έντονο διαπληκτισμό.

Τα αίματα άναψαν κατά την αποχώρηση του δεύτερου στα αποδυτήρια διότι ο Μουράτογλου επιτέθηκε στον Δουδέση. Τότέ, ο φίλαθλος κόσμος αντέδρασε με αποτέλεσμα να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργηθεί ένα ροντέο. Ο Μπούρδος διέκοψε τον αγώνα και πλέον θα αποφασίσει η τοπική Ένωση για την έκβαση και τις τιμωρίες του αγώνα.

Παρόλ’ αυτά στα Βίλια η τοπική ομάδα τονίζει με ανακοίνωση της την απαράδεκτη συμπεριφορά του Μουράτογλου.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση του Ειδυλλιακού θεωρεί μοναδικό υπαίτιο και υπεύθυνο των αδικαιολόγητων προχθεσινών επεισοδίων τον ποδοσφαιριστή της ΑΕ Ζεφυρίου, Γιώργο Μουράτογλου. Από την αρχή της αναμέτρησης δε σταμάτησε να προκαλεί και να βρίζει τους παίκτες μας, καθώς και τον ίδιο το διαιτητή Μπούρδο, ο οποίος τον ανέχτηκε. Όταν δέχθηκε τη κόκκινη κάρτα γρονθοκόπησε αναίτια τον ποδοσφαιριστή μας, Δουδέση και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τέσσερα με πέντε άτομα από την κερκίδα να εξαγριωθούν και να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο, περισσότερο για να προστατέψουν τον ποδοσφαιριστή μας. Ο Ειδυλλιακός δεν δικαιολογεί φυσικά αυτές τις συμπεριφορές και καταδικάζει τα επεισόδια. Άλλωστε πάντα η φιλοξενία μας στα Βίλια ήταν πολύ καλή και θα συνεχίσει να είναι καθώς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με κανένα σωματείο, ούτε και με αυτό της ΑΕ Ζεφυρίου.