Ανατροπή και «τρίποντο» Άτταλου

Ανατροπή και «τρίποντο» Άτταλου

Η ομάδα της Νέας Περάμου, πήρε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Ηρακλή

από Νάσος Φακίδης
στις 14/10/2017
στην ΕΠΣΔA

 

ΑΤΤΑΛΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 5-3

 

Σε ένα συναρπαστικό ματς στη Νέα Πέραμο, με αποβολές και ανατροπές, ο τποικός Άτταλος επικράτησε με 5-4 του Ηρακλή Ελευσίνας και πλησίασε στην «κορυφή». Η ομάδα της Ελευσίνας, ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι καθώς μόλις στο 1ο λεπτό ο Κώνστας την έβαλε μπροστά στο σκορ ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο Β. Πατσιονίδης, διπλασίασε τα τέρματα της (2-0).  Η «απάντηση» όμως του Άτταλου ήταν άμεση, καθώς μείωσε αρχικά στο 14’ με το αυτογκόλ του Κάτσου ενώ δύο λεπτά μετά  ο Μπαγδάτογλου, έφερε το ματς στα «ίσια» (2-2) ενώ η ανατροπή για τους γηπεδούχους, ολοκληρώθηκε στο 43’, όταν ο Μπαγδάτογλου με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-2. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όμως, ο   Β. Πατσιονίδης, ισοφάρισε σε 3-3 για τον Ηρακλή, με τον Μαριόλη Ν.Θ στο 62’ να κάνει βάζει και πάλι μπροστά στο σκορ τον Άτταλο με 4-3. Ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα, ο Β. Πατσιονίδης, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα επειδή έβρισε συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα η ομάδα της Νέας Περάμου, να εκμεταλλευτεί την αριθμητική της «υπεροχή» και να «κλειδώσει» τους τρεις βαθμούς στις καθυστερήσεις. Διαιτητές ήταν οι Δημητρόπουλος, Κρέτσιμος και Καντανολέων

ΑΤΤΑΛΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ (Σάκης Δέδες): Μουκέας, Χωραβάτης, Παπαδόπουλος (80΄ Πλαβούκος), Γαλανός, Γ. Μαριόλης, Ασλανίδης, Μπαγδάτογλου (58΄ Κοντόσταυλος), Καλαϊτζίδης (63΄ Καμαρά), Ν. Θ. Μαριόλης, Στρατιδάκης, Χριστοδουλίδης (71΄ Απαζίδης)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ (Μιχάλης  Κατσάφαρος): Τζωρτζινάκης, Τζαφέρης (61΄ Πέππας), Κάτσος, Σκαμαντζούρας, Κ. Πατσιονίδης, Β. Πατσιονίδης, Γεωργιάδης, Κόρμαλης (75΄ Κατσάφαρος), Τσεβάς, Γκόρος, Κώνστας (66΄ Μουράτι)