×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 547

Στο μηδέν έμειναν Ζεφύρι και Ελπίδα

Στο μηδέν έμειναν Ζεφύρι και Ελπίδα

Σε ένα μέτριο παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις ΑΕ Ζεφυρίου και Ελπίδα Ασπροπύργου περιορίστηκαν στα αμυντικά τους καθήκοντα και έμειναν στο 0-0.

από
στις 29/03/2015
στην ΕΠΣΔA

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νωθρά με πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή. Οι γηπεδούχοι είχαν τη κατοχή αλλά δε μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους για την αντίπαλη εστία. Πάντως στάθηκαν και άτυχοι όταν έχασαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν το ματς στο 82ο λεπτό με τον Κουτσιούμπα, που πήγε να γίνει ο πρωταγωνιστής του αγώνα πέντε λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.

Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι δύο αντίπαλοι . Ο Κατσαρός από πλευράς Ζεφυρίου αποβλήθηκε στο 56’ με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα σε αντίπαλο ενώ 70’ ο Κουμουλίδης αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΕ Ζεφυρίου: Κολιάκης, Πουλικίδης, Νασάι, Κατσαρός, Βασιλείου, Ρεφενδάριος(64’Σφακιανάκης), Ιωσηφίδης(77’Κουτσιούμπας), Ιορδανίδης, Χαϊντούτης, Ράγγος(89’Ζέρβας), Καζάντζης.

Ελπίδα Ασπροπύργου: Κουτρουμάνος, Ριζόπουλος, Σταγάκης, Αγγελογιαννάκης(90’Ντόκα), Καραμπέτσος, Ντεντέι(54’Μαντζιούρας), Ρασσιάς, Κουμουλίδης, Τζανέτος, Σακελλαρίου, Βλαχάβας(91’Κύρλος).