«Εισιτήριο» για Άτταλο

«Εισιτήριο» για Άτταλο

Η ομάδα της Νέας Περάμου, δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες και με χατ τρικ του Μπαγδάτογλου, πήρε τη νίκη και στην ρεβάνς και μαζί την πρόκριση

από Νάσος Φακίδης
στις 22/11/2017
στην ΕΠΣΔA

 

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ – ΑΤΤΑΛΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ 0-3

 

Ο Άτταλος Νέας Περάμου, επιβλήθηκε με 3-0 της ΑΕ Ζεφυρίου και σε συνδυασμό με τη νίκη του με το ίδιο σκορ στο πρώτο ματς, πέρασε στην τρίτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ. Μεγάλος «πρωταγωνιστής» για την ομάδα της Νέας Περάμου λήταν ο Μπαγδάτογλου, που πέτυχε χατ τρικ. Πιο συγκεκριμένα, «άνοιξε» το σκορ στο 30' με κεφαλιά,  στο 44' σημείωσε το 2-0 και  στο 50' διαμόρφωσε και το τελικό σκορ ενώ είχε και δοκάρι στο 15'. Διαιτητές ήταν οι Μεντής, Οικονόμου και Δεμερτζής.

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ: Παπαδόπουλος, Ρόντος (55' Ιακωβίδης Κ.), Τσαλερίδης, Ζέρβας, Σφακιανάκης Αντ., Σφακιανάκης Κ., Καπουράνης, Γκετσάι (70 Δημητρίου), Πουμπουρίδης (80' Χάζλαρης) Σφακιανάκης Αγγ., Ιακωβίδης Αλ., Καπουρανης (55' Μπουρλής)

ΑΤΤΑΛΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ: Σταθόπουλος, Χωραβάτης (60’ Αμπαζίδης), Χριστοδουλίδης, Ομάρ, Γαλανός, Ασλανίδης (65’ Κουσίδης), Κοντόσταυλος, Μαριόλης Γ. (82’ Καλαιτζίδης), Μαριόλης Ν., Στατιδάκης, Μπαγδάτογλου (60' Δρομούσης)