«Χ» στα Μέγαρα με σοβαρό τραυματισμό Γαλανού

«Χ» στα Μέγαρα με σοβαρό τραυματισμό Γαλανού

Ο ποδοσφαιριστής του Άτταλου, υπέστη κάταγμα κάτω γνάθου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

από Νάσος Φακίδης
στις 18/12/2017
στην ΕΠΣΔA

 

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ – ΑΤΤΑΛΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ 0-0

 

Βύζας Μεγάρων και Άτταλος Νέας Περάμου, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0, ωστόσο, το αγωνιστικό μέρος, πέρασε σε δεύτερη μοίρα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γαλανού. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Νέας Περάμου, σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Δρίτσα, υπέστη κάταγμα στην κάτω γνάθο και διακομίστηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Μεγάλη συμβολή ήταν εκείνη του γιατρού του αγώνα Οικονομόπουλου Κ., που την ώρα του τραυματισμού βοήθησε σημαντικά τον άτυχο παίκτη. Στο αγωνιστικό «κομμάτι», οι φιλοξενούμενοι έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία στο 73’ όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Κατσικούρης «νίκησε» τον Μπαγδάτογλου από τα έντεκα βήματα.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Κατσικούρης, Δέσκος, Χάρμπαλης, Χατζηπαππάς, Εμέτο, Μουσκάι, Μάλλης, Κλωνάρης Π. (39’ Πανταζής), Δρίτσας, Κλωνάρης Γ., Παναγιωτόπουλος

ΑΤΤΑΛΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΣΜΟΥ: Σταθόπουλος (46’ λ.τρ. Μουκέας), Χωραβάτης, Παπαδόπουλος, Γαλανός (82’ λ.τρ. Αμπατζίδης), Μαριόλης Γ., Ασλανίδης (18’ λ.τρ. Κοντόσταυλος), Μπαγδάτογλου, Καλαϊτζίδης, Στρατιδάκης, Κουσίδης, Χριστοδουλίδης (58’  λ.τρ. Μαριόλης Ν.)

 

Φωτό: megara.org