Πρόκριση Ηρακλή μέσα στη Νέα Πέραμο – «Πλήγμα» με Τσεβά

Πρόκριση Ηρακλή μέσα στη Νέα Πέραμο – «Πλήγμα» με Τσεβά

Ο Ηρακλής Ελευσίνας, πήρε το «εισιτήριο» για τους «4» του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ επί του Άτταλου στη Νέα Πέραμο – Εκτός ο Τσεβάς στο μεγάλο ντέρμπι με Μανδραϊκό

από Νάσος Φακίδης
στις 27/12/2017
στην ΕΠΣΔA

 

ΑΤΤΑΛΟ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 1-1 (1ο ματς 0-0)

 

Ο Ηρακλής Ελευσίνας, έγινε η πρώτη ομάδα που πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλου ΕΠΣΔΑ καθώς πήρε την ισοπαλία με 1-1 από τον τοπικό Άτταλο και με το εκτός έδρας γκολ, σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου ματς, πήρε το «εισιτήριο», παρότι αγωνιζόταν για αρκετή ώρα με παίκτη λιγότερο. Οι παίκτες του Μιχάλη Κατσάφαρου, έχασαν αρκετές ευκαιρίες να «ανοίξουν» το σκορ, ωστόσο, ήταν άστοχοι. Τελικά, ο Γεωργιάδης, ήταν αυτός που «έλυσε» τον «γόρδιο δεσμό» στο 23’ για την ομάδα της Ελευσίνας και την έβαλε σε θέση «οδηγού» (0-1), όμως, στο 67’ «έμεινε» με δέκα παίκτες καθώς ο Τσεβάς, «αντίκρισε» την δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την «άγουσα» για τα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα να μην είναι στην διάθεση του Μιχάλη Κατσάφαρου για το μεγάλο ντέρμπι με τον Μανδραϊκό στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Άτταλος, προσπάθησε να «απαντήσει», χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού το μόνο που κατάφερε, ήταν να ισοφαρίσει με το πέναλτι του Κουσίδη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, το οποίο το κέρδισε ο ίδιος για χέρι του Κώστα Πατσιονίδη με τον Ηρακλή, να διαμαρτύρεται για την συγκεκριμένη φάση καθώς είχε προηγηθεί χέρι του Κουσίδη, που δεν το υπέδειξε ο διαιτητής Αλιάγας. Ο Κουσίδης, «νίκησε» τον Τσακιλτζίδη από τα έντεκα βήματα και διαμόρφωσε έτσι το τελικό αποτέλεσμα, που έδωσε την πρόκριση στον Ηρακλή, ο οποίος έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία των Αλιάγα, Δημόπουλου και Νατσιόπουλου.

ΑΤΤΑΛΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ: Μουκέας, Χωραφάτης (46 Ελέζι). Παπαδόπουλος (71’ Ντελάι), Καλαϊτζίδης, Μαριολής Γ., Μπαγδάτογλου, Απαζίδης, Στρατιδάκης, Μαριολής Ν. Θ., Κουσίδης, Χριστοδουλίδης (82’ Δρομούσης)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: Τσακιλτζίδης, Τζαφέρης, Κάτσος, Διγκράν, Πατσιονίδης Κ., Πέππας, Τσεβάς, Κόρμαλης, Κατσάφαρος (65’ Γκόρος), Γεωργιάδης (78’ Μουράτι), Κώνστας (88’ Σκαρματζούρας)