Ανατροπή ο Βύζας – Ιδανικός «αυτόχειρας» ο Ηρακλής

Ανατροπή ο Βύζας – Ιδανικός «αυτόχειρας» ο Ηρακλής

Η ομάδα των Μεγάρων έκανε την μεγάλη ανατροπή απέναντι στον Ηρακλή

από Νάσος Φακίδης
στις 15/01/2018
στην ΕΠΣΔA

 

Βύζας Μεγάρων - Ηρακλής Ελευσίνας 2-1

 

Ο Βύζαντας Μεγάρων πήρε μια μεγάλη νίκη επί του «ιδανικού αυτόχειρα» Ηρακλή Ελευσίνας με 2-1 στο Δημοτικό Μεγάρων, παρότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες για μεγάλο διάστημα.  Οι φιλοξενούμενοι, «άνοιξαν» το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Κατσάφαρο (0-1) και έχασαν κι άλλες ευκαιρίες να πετύχουν και άλλα τέρματα. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους γηπεδούχους που προσπαθούσαν να ισοφαρίσουν καθώς στο 65’ αποβλήθηκε ο Κλωνάρης για θέατρο και έμειναν με δέκα παίκτες, οι οποίοι ωστόσο ζήτησαν πέναλτι. Ο Ηρακλής, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική του «υπεροχή» και στο 75 έχασε την μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Κώνστα , ο οποίος στάθηκε άτυχος μια και η μπάλα χτύπησε το δοκάρι. Έτσι, ο «νόμος του ποδοσφαίρου» που θέλει αυτόν που χάνει τις ευκαιρίες να δέχεται το γκολ έκανε την εμφάνιση του με τον Βύζαντα να ισοφαρίζει με τον Δρίτσα στο 80’ και ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι, να μένουν και αυτοί με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Πατσιονίδη Κ. Σαν να μην έφτανε αυτό, η ομάδα των Μεγάρων έκανε την «ολική» ανατροπή στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και πάλι με τον Δρίτσα, ο οποίος της «χάρισε» τους τρεις βαθμούς και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Ανδρέου, Μουσκάι (80’ Μήτσος), Δέσκος, Χατζηπαππάς, Έμετοβ, Κουρκούτης, Μάλλης, Λάλας (70’ Πανταζής), Δρίτσας, Κλωνάρης, Τζουμάκας (56’ Τσίγκρης)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: Τσακιλτζίδης, Τζαφέρης, Κάτσος, Σκαμαντζούρας, Πατσιονίδης Κ., Πέππας, Κώνστας (71’ Μουράτι), Κόρμαλης, Κατσάφαρος (46’ Πατσιονίδης Β.), Γεωργιάδης, Τσεβάς

 

 

 

Φωτογραφίες: Byzas fc

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 02:21