«Καταιγίδα» ο Ηρακλής Ελευσίνας

«Καταιγίδα» ο Ηρακλής Ελευσίνας

Με «πρωταγωνιστή» τον Κατσάφαρο που πέτυχε χατ τρικ «συνέτριψε» την ΑΕ Ζεφυρίου

από Νάσος Φακίδης
στις 20/01/2018
στην ΕΠΣΔA

 

Ηρακλής Ελευσίνας – ΑΕ Ζεφυρίου 6-0

 

Ο Ηρακλής Ελευσίνας «διέλυσε» την ΑΕ Ζεφυρίου με 6-0 και επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Βύζαντα στα Μέγαρα. Η ομάδα της Ελευσίνας, «άνοιξε» το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Κατσάφαρο, ο οποίος ήταν και ο μεγάλος «πρωταγωνιστής» της καθώς τρία λεπτά μετά ο ίδιος, κέρδισε το πέναλτι από τον Τσαλερίδη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γεωργιάδης. Ο Κατσάφαρος με δύο ακόμα προσωπικά του τέρματα στο 36’ και στο 44’ πέτυχε χατ τρικ (5-0), με τον Τσεβά στο 62’ να δίνει διαστάσεις θριάμβου σημειώνοντας το 6-0. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Μουράτι στο 71’. Διαιτητής ήταν ο Αλιάγας με βοηθούς τους Οικονόμου και Ντζουροπάνο.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: Τσακιλτζίδης (86’ λ. τρ. Φωτιάδης), Πατσιονίδης Β., Κάτσος (67’ Τζαφέρης), Σκαμαντζούρας, Διγκράν, Πέππας, Μουράτι, Κόρμαλης, Κατσαφάρος, Γεωργιάδης (76’ Παροτσίδης), Τσεβάς

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ: Δημητρίου, Τζέκας, Τσαλερίδης, Χατζώκος, Σφακιανάκης Α (76’ Καπουράνι)., Σφακιανάκης Κ., Ζωγράφος (51’ Ιακωβίδης), Σπηλιόπουλος (51’ Λούτζης), Σωπίδης, Μυσίδης. Χατζηγιάννης (61 Δέδες)

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 19:50