×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 547

Πήρε το τρίποντο με δέκα παίκτες η Ελπίδα

Πήρε το τρίποντο με δέκα παίκτες η Ελπίδα

Σπουδαία νίκη εις βάρος του Κριού σημείωσε η Ελπίδα Ασπροπύργου με 2-1 με τα γκολ να μπαίνουν όλα στο δεύτερο μέρος.

από
στις 06/04/2015
στην ΕΠΣΔA

ΕΛΠΙΔΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ - ΚΡΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ 2-1

Το βελτιωμένο πρόσωπο του δεύτερου γύρου πιστοποίησε για ακόμα ένα παιχνίδι η Ελπίδα Ασπροπύργου που έφτασε τους 41 βαθμούς καταλαμβάνοντας τη 5η θέση καθώς ξεπέρασε το εμπόδιο και του Κριού στο τοπικό ντέρμπι του Ασπροπύργου.

Οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς πιο ορεξάτοι παρόλο που αναγκάστηκαν να αγωνιστούν για περισσότερο από 85 λεπτά με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Σακελλαρίου για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο.

Η Ελπίδα κατάφερε να προηγηθεί στ 65’ με τον Ντόκα με τον Μαντζιούρα να σφραγίζει το τρίποντο στο 85’ με τον Μαντζιούρα. Για τον ουραγό Κριό που ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Β΄Κατηγορία μείωσε ο Τόλας στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε την αναμέτρηση και ο Κριός με τον Βαλμά να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια με δύο κίτρινες.

Διαιτητές: ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Σ., ΣΑΒΒΟΓΛΟΥ Ε., ΑΛΙΑΓΑΣ Α.

Ελπίδα Ασπροπύργου: Κοντογεωργάκης, Σακελλαρίου, Ρηγόπουλος, Τζανέτος, Σταγάκης(53’Ντόκα), Ρασσιάς, Δαφνάς(76΄’Αγγελογιαννάκης), Βλαχάβας, Καραμπέτσος, Ντεντέι(83’Κύρλος), Σταγάκης(53’Ντόκα).

Κριός Ασπροπύργου: Στεφανίδης, Σίνος Ε., Σίνος Γ., Μίχος, Μασμανίδης, Παναγιώτου(86’Ρούσσος), Βάντζος, Τόλας, Ζώτο, Βαλμάς, Σύρος.