×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 547

Η Λαμπερή τη κούπα στο 1ο ποδοσφαιρικό τουρνουά Ασπροπύργου

Η Λαμπερή τη κούπα στο 1ο ποδοσφαιρικό τουρνουά Ασπροπύργου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο γήπεδο παραλίας Ασπροπύργου το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου «Άθληση και Περιβάλλον» που έγινε υπό την αιγίδα του Οργανισμού άθλησης φροντίδας νεολαίας και της επιτροπής περιβάλλοντος του δήμου Ασπροπύργου.

από
στις 11/05/2015
στην ΕΠΣΔA

 

 

Η Λαμπερή Ελευσίνας κατέκτησε το τουρνουά, καθώς στον τελικό επικράτησε του Αίαντα Παραλίας με 2-0. Το συγκρότημα του Κώστα Διολέτη ήταν ανώτερο καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε άνετα στη πρώτη θέση.  Στον μικρό τελικό ο Σκορπιός φυλής επικράτησε 8-7 στα πέναλτι της Ενωσης Πανασπροπυργιακού Δόξας με την κανονική διάρκεια του αγώνα να λήγει 1-1. 

Στο τέλος έγιναν απονομές και δόθηκαν μετάλια κύπελλα και πλακέτες στις ομάδες. Παραβρέθηκε ο δήμαρχος Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου, εκ μέρους της ΕΠΣΔΑ ο Γιώργος Ντούρος κ.α.

Αναλυτικά η κατάταξη:

1. ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

2. ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

3. ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΦΥΛΗΣ

4. ΕΝΩΣΗ ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ ΔΟΞΑΣ

5.ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ

6. ΚΡΙΟΣ

7. ΑΠΟΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

8. ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Συνολικά τα αποτελέσματα:

(1η αγωνιστική) Ενωση Πανασπρπυργιακού Δόξας-Ηρακλής Ελευσίνας 4-1 Κριός-Λαμπερή Ελευσίνας 1-3

(2η αγωνιστική) Απόλλων Ποντίων-Σκορπιός Φυλής 1-1 (2-4 πέν) Αίας Παραλίας- Πυρρίχιος Ασπροπύργου 1-1(5-3 πέν)

(3η αγωνιστική) Αίας Παραλίας-Ενωση Πανα.Δόξας 0-0 (5-3 πέν) Λαμπερή Ελευσίνας-Σκορπιός Φυλής 3-1

(Μικρός Τελικός) ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΕΝΩΣΗ ΠΑ.ΔΟΞΑΣ 1-1 Κατσίβελας- Τσεβάς (8-7 πέν)

(Τελικός) ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ-ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 0-2( Οικονόμου 6′ Κινήρης 53′ ). Δοκάρι 57′ Κ.Λιόλιος.

 

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Αντώνη Κοναξή (δημοτικός σύμβουλος Ασπροπύργου)

Ένα νέο εγχείρημα έφθασε στο τέλος του,αφήνοντας μια ωραία αίσθηση και τις καλύτερες βάσεις για το μέλλον…το 1ο Ποδοσφαιρικό τουρνουά «Άθληση & Περιβάλλον» είναι πλέον γεγονός με μεγάλο νικητή τη Λαμπερή Ελευσίνας ….θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ.Μελετίου Νικ. γιατί αγκάλιασε και στήριξε τη κίνηση αυτή από τη πρώτη στιγμή,τον Οργανισμό Άθλησης,τον Πρόεδρο κ.Τσόκα Γ. & την Επιτροπή Περιβάλλοντος,την ΕΠΣΔΑ & τους διαιτητές,τα 8 αθλητικά σωματεία… Δ.Σ & παίχτες για τη συμμετοχή & κυρίως το ήθος τους,τον δημοσιογράφο κ. Τσακίρογλου Αν.για την συνεχή προβολή και τον στενό μου συνεργάτη κ.Ηλία Λ. για την αμέριστη & έμπρακτη βοήθεια του…..και του χρόνου.

Διαβάστε περισσότερα στο : http://mandras-eidyllias-news.gr/2015/05/11/oloklhrothke-me-epityxia-to-1o-toyrnoya-podosfairoy-atlhsh-kai-periballon/

 

«Ένα νέο εγχείρημα έφθασε στο τέλος του, αφήνοντας μια ωραία αίσθηση και τις καλύτερες βάσεις για το μέλλον. Το 1ο Ποδοσφαιρικό τουρνουά «Άθληση & Περιβάλλον» είναι πλέον γεγονός με μεγάλο νικητή τη Λαμπερή Ελευσίνας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ.Μελετίου γιατί αγκάλιασε και στήριξε τη κίνηση αυτή από τη πρώτη στιγμή, τον Οργανισμό Άθλησης, τον Πρόεδρο κ.Τσόκα Γ. & την Επιτροπή Περιβάλλοντος, την ΕΠΣΔΑ & τους διαιτητές, τα 8 αθλητικά σωματεία, Δ.Σ & παίχτες για τη συμμετοχή & κυρίως το ήθος τους, τον δημοσιογράφο κ. Τσακίρογλου για την συνεχή προβολή και τον στενό μου συνεργάτη κ.Ηλία Λ. για την αμέριστη & έμπρακτη βοήθεια του…..και του χρόνου.


Πηγή: mandras-eidyllias