Μπλέτσας: «Δεν θα φοβηθεί κανέναν η φετινή Βέροια!»

Μπλέτσας: «Δεν θα φοβηθεί κανέναν η φετινή Βέροια!»

Ο Γιώργος Μπλέτσας δεν ανησυχεί για τη θεωρητική απειρία της Βέροιας, τονίζοντας οτι η καθυστερημένη εκκίνηση είναι αρνητική για όλες τις ομάδες

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 27/10/2017

Από τις βασικές μονάδες στο κέντρο της νεανικής Βέροιας θα είναι όπως φαίνεται ο Γιώργος Μπλέτσας, ο 22χρονος Γιαννιώτης χαφ με πέρασμα και από Σούπερ Λίγκα, που μιλά στην «ΑRENA PRESS» για τη σεζόν που βρίσκεται στην εκκίνηση.

Ο πρώην μέσος των Ηρακλή, Πανιωνίου, Ζακύνθου, Καλαμάτας και Κ20 ΠΑΣ Γιάννινα, δείχνει να «κουμπώνει» αρμονικά στον άξονα με τους Λάσκαρη, Λίταινα και Γιαμόα, ενώ ανέφερε: «Η φετινή Βέροια έχει ως ατού το ταλέντο και τη φιλοδοξία, είμαστε νεανική ομάδα, με πολλά κίνητρα, όπως η ανάδειξη και η καθιέρωση σε υψηλό επίπεδο.

Πρωταρχικός στόχος είναι η γρήγορη σωτηρία, αφού πέφτουν έξι και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και μετά όσο ψηλότερα μπορούμε να φτάσουμε.

Η Βέροια δεν θα φοβηθεί ποτέ κανέναν, ούτε μας προβληματίζει αν θεωρούμαστε άπειρη ομάδα και χωρίς μεγάλο βάθος, θεωρητικά τουλάχιστον. Η εμπειρία και η ωριμότητα κατακτάται σταδιακά μέσα από τα ματς. Ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή και εμείς σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε να τον ικανοποιούμε. 

Δεν είναι καλό που ξεκινάμε το πρωτάθλημα τόσο αργά, πιστεύω είναι αρνητικό για όλους.

Στα φιλικά νομίζω ότι δείξαμε καλό πρόσωπο και θετικά δείγματα. Μας περιμένει δύσκολη πρεμιέρα με τον Απόλλωνα Πόντου, που θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος και διαθέτει έμπειρες μονάδες και δυνατό σύνολο.

Εμείς όμως παίζουμε εντός, θέλουμε καλό ξεκίνημα και δεν βλέπω ξεκάθαρο φαβορί, μάλλον θα κριθεί στις λεπτομέρειες το ματς.

Θεωρώ ότι τα δυο φαβορί είναι ο Άρης και ο ΟΦΗ, χωρίς να θέλω να αδικήσω τους άλλους διεκδικητές της ανόδου.

Προσωπικός μου στόχος είναι να αναδειχτώ μέσα από τη Βέροια και να τη βοηθήσω στην υλοποίηση των στόχων της».

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη, αφού «μπήκε» και ο Ζυγκερίδης, ενώ την Τετάρτη έγινε… κατασκοπεία αντιπάλου, του Απόλλωνα Πόντου, με τον ΠΑΟΚ στην Καλαμαριά για το κύπελλο.