Επένδυση με Σφέτσο ο Πανσερραϊκός, στα χέρια του τιμ και το «Polar team pro»

Επένδυση με Σφέτσο ο Πανσερραϊκός, στα χέρια του τιμ και το «Polar team pro»

Την τριάδα στην εστία με Ρίστιτς και Δεμένικο κλείνει ο νεαρός ταλαντούχος Σφέτσος, ενώ οι Σερραίοι συνεχίζουν την προετοιμασία για την έξοδο στο Αίγιο

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 02/11/2017

Ακόμα μια λύση για την εστία απέκτησε ο Πανσερραϊκός, δίπλα στον έμπειρο Ρίστιτς και τον νεαρό Δεμένικο, καθώς υπέγραψε ο 19χρονος Γιώργος Σφέτσος, προερχόμενος από τον ΑΟ Καρδίας.

Ο ύψους 1.91 νεαρός τερματοφύλακας από πέρυσι ανήκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης στη Γ΄ Εθνική, θα ενισχύει και την ομάδα Νέων, ενώ αν εκδώσει το δελτίο του η ΕΠΟ άμεσα ως εκπαιδευόμενος, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στην πρώτη ομάδα πριν τον Ιανουάριο. Εκτός από την Καρδία, ο Σφέτσος (στη φωτο με τον ατζέντη του, Θεόκλητο Παπαδόπουλο), που δοκιμάστηκε και ικανοποίησε στα «λιοντάρια» πριν αποκτηθεί, έχει αγωνιστεί σε Κ20 Αγροτικού Αστέρα και ΑΕ Ευόσμου.

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΜ

Παράλληλα, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε μια… καινοτόμο αγορά που λύνει τα χέρια στο προπονητικό επιτελείο: «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του συστήματος Polar Team pro. Ένα σύγχρονο σύστημα παρακολούθησης καρδιακών συχνοτήτων που θα βοηθήσει το προπονητικό μας τιμ να πάρει τα μέγιστα από τον κάθε παίκτη. #hitech #Lions #future #νεα_εποχή #μόνο_πράξεις». Επίσης, μετά την άρνηση του Δήμου στους Σερραίους για να αναλάβουν οι ίδιοι τη συντήρηση του γηπέδου χωρίς όμως χρήση από άλλη ομάδα, την Ελπίδα Σκουτάρεως, εξετάστηκε το ενδεχόμενο… ξεσπιτώματος, με πιθανό προορισμό Θεσσαλονίκη ή Σέρρες.

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ

Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη θα διεκδικήσει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα, την Κυριακή στην έδρα του Παναιγιαλείου, μετά την ήττα της Δευτέρας εντός από τον ΟΦΗ, με αμφίβολο τον Ιωαννίδη. Στους Αιγιώτες αγωνίζεται και ο παλιός γνώριμος μέσος, Βασίλης Γαβριηλίδης. 

Πηγή φωτο: liganews.gr

 

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2017 15:18