Δια πυρός και σιδήρου νέα νίκη για Δόξα Δράμας (0-2) στο Αιγίνιο!

Δια πυρός και σιδήρου νέα νίκη για Δόξα Δράμας (0-2) στο Αιγίνιο!

Οι Μαυραετοί έχοντας απέναντι τους την εχθρική διαιτησία του Βουρνέλη από την Θεσσαλονίκη κατάφεραν να κάνουν το 2Χ3

από Πάμε Μπάλα
στις 05/11/2017

 

 

Δείχνοντας μέταλλο πρωταθλητή η Δόξα Δράμας κατάφερε σήμερα το απόγευμα να πάρει ακόμη τρείς πολύτιμους βαθμούς στον δρόμο για την Super League!

Η σπουδαία νίκη των Μαυραετών παίρνει μεγαλύτερη αξία από την στιγμή που η Δραμινή ομάδα δεν είχε μόνο έναν….   αντίπαλο!

Πέρα από την κάκιστη φιλοξενία που έτυχαν οι Πόντιοι στην Κατερίνη από τους γηπεδούχους ,είχαν να αντιμετωπίσουν και την πολύ κακή διαιτησία του Βουρνέλη ο οποίος ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της συνάντησης!

Μάλιστα με έκπληξη όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο είδαν τον Θεσσαλονικιό ρέφερι να δίνει στο Β’ ημίχρονο μόλις 3 φάουλ στους φιλοξενούμενους.

Με δεδομένο λοιπόν πως ανέχθηκε σε όλο το 90λεπτο το πολύ σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων ,είναι λογικό να δημιουργούνται ερωτηματικά όχι μόνο για τον ρόλο του Βουρνέλη αλλά και για το πώς επιλέχθηκε να παίζει σε μια τόσο δύσκολη κατηγορία !

Στα καθαρά αγωνιστικά η Δόξα Δράμας δείχνοντας μέσα στον αγωνιστικό χώρο ομάδα ανώτερης κατηγορία κατάφερε να προηγηθεί στο 45 με γκολ του Πετρόπουλου.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ματσούκα ο οποίος έδειξε πως φέτος είναι για μεγάλα πράγματα.

Ο Άγγελος Διγκόζης απέναντι στους ταμπουρωμένους «ξυλοκόπους» του Αιγινιακού παρέταξε μια ομάδα με αυτοματισμούς και οργανωμένη σε όλα τις γραμμές.

Πειθαρχημένα και με υπομονή έδειξε πως η ομάδα του έχει τεράστια ποιοτική διαφορά από πολλές άλλες στην κατηγορία , και δίκαια πανηγύρισε το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βουρνέλης - Νατσιόπουλος (Μακεδονίας)- Γιάντσης (Ημαθίας)

 

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: (Κώστας Νικολαϊδης)

 Τόλιος Τοπαλίδης Βλάχος Λιόλιος Γιαζιτζόγλου Πολύζος Γκατζολάρι Τσολακίδης Ζούρκος (71′ Παπαδόπουλος) Ντόγος (59′ Δωματάς) Σοφιάνης

 

 

ΔΟΞΑ (Άγγελος Διγκόζης)

 Μένκα Γκότοβος Μτιμιτρόφσκι Σπυρόπουλος Πεταυράκης Πετρόπουλος 68′ Λίτσκας) Ματσούκας (59′ Μαχαίρας) Κάσες (86′ Τσούτσης) Μπαϊκαρά Μαρκόπουλος Ριζογιάννης.