Έτσι «άλωσε» το Αιγίνιο η Δόξα Δράμας, με Πετρόπουλο-Ματσούκα και… 500 φιλάθλους (vid)

Αποστολή εξετελέσθη για τη Δόξα, που πλέον ανασυντάσσεται για το "3Χ3" το Σάββατο στη Δράμα με τα "πληγωμένα" αλλά σταθερά φιλόδοξα Τρίκαλα

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 06/11/2017

Δείτε στο βίντεο πως μετά την Αναγέννηση Καρδίτσας, στα… νύχια των «Μαυραετών», που δεν προσγειώνονται αλλά φτερουγίζουν ψηλά, έπεσε και ο Αιγινιακός, με το 2-0 να έρχεται στην Πιερία στο φινάλε του α΄ μέρους με το γκολ του Πετρόπουλου και στην έναρξη του β΄ μέρους από τον Ματσούκα. Η Δόξα Δράμας έδειξε ξανά ότι διαθέτει «μέταλλο» πρωταγωνιστή, στόφα νικητή και γερά θεμέλια για αξιόλογη πορεία φέτος, κάνοντας το «δυο στα δυο». Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη, με νέο πρόσωπο τον Πετρόπουλο αντί τον τραυματία Γουνδουλάκη και άκρως επιθετικογενές σχήμα για εκτός έδρας ματς (4-1-4-1, με πέντε ουσιαστικά παίκτες μπροστά), πήρε αυτό που ήθελε και ένιωσε ότι έπαιζε σαν στο… σπίτι της, παρουσία 500 φίλων της, απογειώνοντας τον ενθουσιασμό πριν το δύσκολο ματς με τα Τρίκαλα, το Σάββατο στη Δράμα. Πρεμιέρα για τη Δόξα, που έδειξε πιο έμπειρη και ποιοτική, έκανε ο Πετρόπουλος ως βασικός και ο Μαχαίρας ως αλλαγή, ενώ σε γνώριμα λημέρια γύρισαν οι Άγγελος Διγκόζης και Ορέστης Μένκα (ο Ρανγκέλοφ έμεινε εκτός αποστολής).

*Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Δόξα, απηύθυνε έκκληση στους φιλάθλους της να προστατευθεί η ομάδα από τιμωρίες χωρίς σοβαρό λόγο, δεδομένου ότι κλήθηκε σε απολογία για χρήση πυρσών και καπνογόνων και έχει ως αποτέλεσμα τη χρηματική τιμωρία και ακολούθως την διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών. Έτσι, ζητά προστασία και θωράκιση από τις κακοτοπιές, με συμμόρφωση στην αθλητική νομοθεσία.

Διγκόζης: «Μπορούσαμε και άλλα»

Έπειτα από το διπλό αυτοπεποίθησης στο Αιγίνιο, ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Άγγελος Διγκόζης, υποστήριξε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, ήταν δύσκολο παιχνίδι λόγω του προηγούμενου αποτελέσματος που είχε ο αντίπαλος. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Στο δεύτερο μέρος μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα τέρματα, γιατί ανοίχτηκε ο Αιγινιακός. Έχουμε δύσκολο ματς το Σάββατο με τα Τρίκαλα στη Δράμα και καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο».

Νικολαϊδης: «Δικαιούμασταν περισσότερα»

Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Δόξα, ο τεχνικός του Αιγινιακού, Κώστας Νικολαϊδης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση, κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα ίσια. Είμαι 100% ευχαριστημένος από την προσπάθεια, δικαιούμασταν κάτι παραπάνω μετά την εμφάνιση στο πρώτο μέρος. Έπρεπε μετά την ήττα από τον Άρη να πάρουμε κάτι θετικό. Στόχος μας είναι η σωτηρία, εύχομαι στη Δόξα να βρεθεί στη Σούπερ Λίγκα».

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εργοτέλης – ΑΟΧ/Κισσαμικός   1-1

Α.Ε. Καραϊσκάκης – Αχαρναϊκός          1-0

Καλλιθέα – Παναχαϊκή    0-3

Απόλλων Λάρισας – Βέροια      1-3

Τρίκαλα – Αρης      0-1

Απόλλων Πόντου – Σπάρτη        0-0

Αιγινιακός – Δόξα Δράμας         0-2

Παναιγιάλειος – Πανσερραϊκός                       3-2

Αναγέννηση Καρδίτσας – ΟΦΗ                        0-0

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ        ΒΑΘΜ.          ΓΚΟΛ

  1. Άρης 6 6-0
  2. Παναχαϊκή 6 5-0
  3. Δόξα Δράμας 6 4-0
  4. Παναιγιάλειος 4 4-3
  5. ΟΦΗ 4 2-1
  6. Κισσαμικός 4 2-1
  7. Απόλλων Πόντου 4 1-0
  8. Βέροια 3 3-2
  9. Καραϊσκάκης 3 1-1
  10. Εργοτέλης 2 1-1
  11. Σπάρτη 2 1-1
  12. Καρδίτσα 1 0-2
  13. Καλλιθέα 1 0-3
  14. Πανσερραϊκός 0 3-5
  15. Απόλλων Λάρισας 0 1-4
  16. Τρίκαλα 0 0-3
  17. Αιγινιακός 0 0-7
  18. Αχαρναϊκός* -24 1-1

*Στον Αχαρναϊκό επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης 27 βαθμών.

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (12/11)

ΑΟΧ/Κισσαμικός – Αχαρναϊκός

Παναχαϊκή- Εργοτέλης (ΕΡΤ3)

Βέροια – Α.Ε. Καραϊσκάκης

Σπάρτη – Απόλλων Λάρισας

Δόξα Δράμας – Τρίκαλα (11/11, ΕΡΤ3)

Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου

ΟΦΗ – Αιγινιακός

Αναγ. Καρδίτσας – Παναιγιάλειος

 

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

2 ΓΚΟΛ: Κάσες (Δόξα Δράμας), Αρναρέλλης (Παναιγιάλειος), Αποστολόπουλος (Παναχαϊκή)

1 ΓΚΟΛ: Πλατέλλας, Παυλίδης, Πασάς, Κάσσος, Καπνίδης, Μπαργκάν (Άρης), Καλογέρης (Απόλλων Πόντου), Πετρόπουλος, Ματσούκας (Δόξα Δράμας), Τσελεπίδης, Δούμτσος, Γκούρτσας (Πανσερραϊκός), Μπαστιάνος, Νύκταρης, Βανκεβάι (Βέροια), Λουκίνας (Καραϊσκάκης), Κριστέτο, Γεωργακόπουλος (Παναιγιάλειος), Οικονομόπουλος (Σπάρτη), Πολίμος, Στεργίδης, Μωραϊτης (Παναχαϊκή), Αρώνης (Αχαρναϊκός), Τσιλούλης (Απόλλων Λάρισας), Ξυδάς, Σάλιακας (Κισσαμικός), Χαντί, Κουτσιανικούλης (ΟΦΗ), Κάιπερς (Εργοτέλης).

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017 14:49