Αμόκ και τρέλα στην Δράμα για τον αγώνα κόντρα στα Τρίκαλα!

Αμόκ και τρέλα στην Δράμα για τον αγώνα κόντρα στα Τρίκαλα!

Απίστευτος ξεσηκωμός στην πόλη της Δράμας για τα εισιτήρια του αγώνα

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 08/11/2017

 

 

Ότι και να πει κανείς για τον κόσμο της Δράμας αυτήν την εποχή θα είναι λίγο.

Η πολύ καλή παρουσία και το απόλυτο συγκομιδής στα πρώτα 2 παιχνίδια κόντρα σε Καρδίτσα και Αιγινιακό δημιουργούν προσδοκίες ανάλογες με το παρελθόν.

Δεν πέρασαν 2 μόλις ημέρες από την σπουδαία νίκη στην Κατερίνη και ο ξεσηκωμός στην πόλη της Δράμας είναι μεγάλος.

Άπαντες από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο ζουν και αναπνέουν για τον σημαντικό αγώνα κόντρα στα Τρίκαλα, που θα ταξιδέψουν στην Δράμα με το απόλυτο ΜΗΔΕΝ…

Οι «άγριες» προθέσεις για ένα ακόμη τρίποντο των Μαυρατών του Άγγελου Διγκόζη σαφώς και δυσκολεύουν τα όνειρα των Τρικαλινών για κάποιο βαθμό!

Το πόσο αποφασισμένοι είναι άπαντες στην Δόξα Δράμας φαίνεται και από τις μόνιμες καθημερινές συζητήσεις σε ολόκληρη την πόλη, που δεν είναι άλλες από το πώς θα πανηγυρίσουν το Σάββατο το απόγευμα το 3Χ3 !

Στους ρυθμούς του αγώνα έμποροι ,βιοτέχνες, μαθητές σχολείων ακόμη και άνεργοι…  που ψάχνουν τον τρόπο για να εξασφαλίσουν το μαγικό χαρτάκι για την είσοδό τους στον αγώνα που θα θυμίζει κάτι από τελικό…

Η διοίκηση της Δόξας με μπροστάρη τον ακούραστο Νίκο Ιωσηφίδη τρέχει να καλύψει κάθε ανάγκη σχετικά με την καλύτερη οργάνωση του αγώνα που θα καλυφθεί και τηλεοπτικά.

Το ποδόσφαιρο αυτό το Σαββάτο έχει γιορτή και η «παράσταση» θα δοθεί από τους «δαιμονισμένους» ποδοσφαιριστές της Δραμινής ομάδος που θέλουν με κάθε τρόπο να αποδείξουν πως αξίζουν να βρίσκονται στην κορυφή ,και παράλληλα να ευχαριστήσουν τους περίπου 10.000 φίλους της ομάδος που θα κατακλύσουν το γήπεδο.

 

Αυτό το Σαββάτο όλοι οι δρόμοι της Μακεδονίας οδηγούν στην Δράμα…