Τεχνικός διευθυντής-ειδικός σύμβουλος μεταγραφών ο Χατζάρας στον Αιγινιακό

Τεχνικός διευθυντής-ειδικός σύμβουλος μεταγραφών ο Χατζάρας στον Αιγινιακό

Με ενεργό ρόλο στο Αιγίνιο ο Χατζάρας και όχι απλή αναφορά στο φύλλο αγώνα λόγω... διπλώματος

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 08/11/2017

Να βρει προπονητή με δίπλωμα «UEFA PRO», για τυπικούς λόγους, ώστε να δηλώνεται στα φύλλα αγώνα και να μη κληθεί ξανά σε απολογία, αναζητούσε ο Αιγινιακός, που εντέλει συμφώνησε στην πρόσληψη του Γιώργου Χατζάρα!

Βεβαίως, ο έμπειρος Βεροιώτης τεχνικός δεν γυρνά ως κόουτς, αφού δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Κώστα Νικολαϊδη, ούτε θα είναι απλά μια… τυπική αναφορά στα φύλλα αγώνα (χρήση δηλαδή μόνο του διπλώματός του).

Η επιστροφή του Χατζάρα θα είναι ουσιαστική και θα έχει ενεργό ρόλο.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χατζάρας, που πέρυσι δούλεψε στην Πύδνα Κίτρους και ακόμα έχει θητεία σε Άρη, Πιερικό, Βέροια, Αιγάλεω, Νίκη Βόλου, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηλυσιακό, Ηρακλή, Αετό Σκύδρας (και φυσικά στο Αιγίνιο το 2013-2014) αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής και ειδικός σύμβουλος, ενώ θα έχει ενεργό ρόλο στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου, για τις όποιες διαφοροποιήσεις στο ρόστερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χατζάρας «συναντά» στο τιμ τον γιο του Απόστολο, που είναι γυμναστής στους «κυανόλευκους».

Για τη δύσκολη κυριακάτικη έξοδο με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (στόχος κόντρα στα προγνωστικά το πρώτο θετικό αποτέλεσμα μετά από δυο ήττες), αμφίβολοι λόγω μικροενοχλήσεων είναι οι Ζούρκος, Γιαζιτζόγλου (πιο δύσκολος), Τσολακίδης.