«Άσφαιροι» Δόξα και Τρίκαλα στη Δράμα (0-0), στην "αυλαία" της 3ης μέρας

«Άσφαιροι» Δόξα και Τρίκαλα στη Δράμα (0-0), στην "αυλαία" της 3ης μέρας

Αρκετά καλό το θέαμα στη Δράμα, παρότι δεν παραβιάστηκαν οι εστίες των Αποστολίδη και Μένκα

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 11/11/2017

 

Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής, η Δόξα Δράμας και τα Τρίκαλα… αλληλοεξουδετερώθηκαν με το «στείρο» 0-0. Βεβαίως, η «λευκή» ισοπαλία δεν είναι αντιπροσωπευτική της εικόνας της αναμέτρησης, αφού και οι δυο ομάδες είχαν φάσεις για το τρίποντο.

Στο πρώτο μέρος τα Τρίκαλα «πατούσαν» καλά και απείλησαν με τους Καπό (3΄), Τσίπρα (12΄), με τον Μένκα να δείχνει «ζεστός». Οι γηπεδούχοι αποσυντονίστηκαν στο 34΄, με την αναγκαστική αλλαγή του Κάσες με τον Μαχαίρα (σε μια νευραλγική θέση που έλειπε και ο Γουνδουλάκης), ενώ απείλησαν με τον Μπαϊκαρά στο 13΄ (σουτ του Τούρκου άουτ). Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη προσπάθησε να γίνει πιο απειλητική και έχασε ευκαιρίες με τους Ματσούκα (54΄), Πεταυράκη (74΄), Λίτσκα (88΄) και ο ΑΟΤ με τον Μίλιεβιτς (67΄) και τον Τζόκιτς (82΄ σε φάση διαρκείας). Έτσι, οι Θεσσαλοί κατέκτησαν τον πρώτο φετινό πόντο, με τη Δόξα να έχει την παρθενική απώλεια, αλλά να παραμένει αήττητη, μένοντας στην κορυφή προσωρινά, πριν τα υπόλοιπα ματς.

Διαιτησία: Τζουμαλάκης (Σερρών), Εμπλιούκ (Ξάνθης), Κρυωνάς (Σερρών).

*Πριν τη σέντρα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του διαιτητή Κορέστη, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

ΑΝΤΩΝΙΟΥ: «ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟΙ…»

Μετά το 0-0, ο τεχνικός των Θεσσαλών, Σωτήρης Αντωνίου, δήλωσε στην κάμερα της «ΕΡΤ3»: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια και είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Πήραμε πόντο με καλή ομάδα και σε δύσκολη έδρα. Μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια. Αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει, ήμασταν εμείς».

ΛΙΤΣΚΑΣ: «ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

Από πλευράς Δόξας, ο επιθετικός Γιώργος Λίτσκας τόνισε: «Παλέψαμε, συνεχίζουμε, κρατάμε τον ένα βαθμό. Παραμένουμε αήττητοι, πάμε για νίκη με την Καλλιθέα».

ΔΙΓΚΟΖΗΣ: «ΕΜΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ»

Ο τεχνικός των «Μαυραετών», Άγγελος Διγκόζης τόνισε: «Είμαι στεναχωρημένος με την απόδοση που είχε ο διαιτητής. Τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ανύπαρκτα φάουλ εναντίον μας. Είχαμε καθαρό μυαλό και υπομονή, βγάλαμε 2-3 φάσεις, ίσως μπορούσαμε να σκοράρουμε. Έχουμε δύσκολο ματς με την Καλλιθέα. Ο μαραθώνιος είναι μεγάλος και συνεχίζουμε. Όσοι έπαιξαν αναπλήρωσαν τα κενά Κάσες και Γουνδουλάκη, είχαμε πιο καθαρές ευκαιρίες για τη νίκη».

ΡΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»

Ο αρχηγός των Δραμινών, Παντελής Ριζογιάννης, που έχει πέρασμα από τους Τρικαλινούς, τόνισε: «Πέρασα ωραία χρόνια στα Τρίκαλα, ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη. Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν κερδίσαμε, χάσαμε ευκαιρίες. Καλή ομάδα τα Τρίκαλα, έχουν πλούσιο ρόστερ, δεν τα υποτιμάμε ποτέ. Είχαμε πάθος και διάθεση. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη, συνεχίζουμε με ίδιο ζήλο για να φέρουμε παραπάνω κόσμο και να πετυχαίνουμε τον στόχο κάθε αγώνα, τη νίκη».

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μένκα, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Ριζογιάννης, Κάσες (34΄ λ.τ. Μαχαίρας), Μπαϊκαρά (69΄ Τσούτσης), Μαρκόπουλος, Ματσούκας, Πετρόπουλος (80΄ Λίτσκας).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης (80΄ Γροντής), Γιαννίτσης (66΄ Μίλιεβιτς), Ανδρεόπουλος, Τσιάρας, Τζόκιτς, Τσίπρας (59΄ Ντίνας), Καπός.

 φωτο goaltrikala.gr

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΗΜΕΡΑ: Δόξα Δράμας – Τρίκαλα 0-0.

ΑΥΡΙΟ (15:00): ΑΟΧ/Κισσαμικός – Αχαρναϊκός, Παναχαϊκή- Εργοτέλης (ΕΡΤ3), Βέροια – Α.Ε. Καραϊσκάκης, Σπάρτη – Απόλλων Λάρισας, Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου, ΟΦΗ – Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναιγιάλειος.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ        ΒΑΘΜ.          ΓΚΟΛ

  1. Δόξα Δράμας 7 4-0
  2. Άρης 6 6-0
  3. Παναχαϊκή 6 5-0
  4. Παναιγιάλειος 4 4-3
  5. ΟΦΗ 4 2-1
  6. Κισσαμικός 4 2-1
  7. Απόλλων Πόντου 4 1-0
  8. Βέροια 3 3-2
  9. Καραϊσκάκης 3 1-1
  10. Εργοτέλης 2 1-1
  11. Σπάρτη 2 1-1
  12. Καρδίτσα 1 0-2
  13. Καλλιθέα 1 0-3
  14. Τρίκαλα 1 0-3
  15. Πανσερραϊκός 0 3-5
  16. Απόλλων Λάρισας 0 1-4
  17. Αιγινιακός 0 0-7
  18. Αχαρναϊκός* -24 1-1

*Στον Αχαρναϊκό επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης 27 βαθμών.

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 17:16