Έτσι ήρθε η ήττα-πισωγύρισμα της Βέροιας από τον Καραϊσκάκη με τα δυο γκολ του Χούσου (vid)

Ο Χούσος που ήρθε από τον πάγκο, χάρισε τη δεύτερη σερί νίκη στους Αρτινούς και παρθενική εκτός έδρας, αντίθετα με τη Βέροια που έχει "0/2" στην Ημαθία

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 13/11/2017

Στο διπλό με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Αλκαζάρ έμεινε η Βέροια, που δεν μπόρεσε να φτάσει στη δεύτερη σερί επιτυχία και παρθενική εντός, χάνοντας 2-0 από το νεοφώτιστο Καραϊσκάκη, με τα δυο γκολ του Μάριου Χούσου. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί επιτυχία και το πρώτο διπλό για τους «πράσινους» του Σάκη Παπαβασιλείου, μετά τη νίκη στην Άρτα με τον Αχαρναϊκό. Το 0-1 ήρθε στο 53΄ με πλασέ του Χούσου, μετά από σέντρα του Παπανίκου και αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ενώ ο έμπειρος μέσος των Ηπειρωτών διαμόρφωσε το τελικό 0-2 στο 93΄ με πλασέ, μετά από λάθος διώξιμο του Γιαγκιόζη. Η ομάδα της Ημαθίας έχασε αρκετές ευκαιρίες, αλλά ο Μέλκας ήταν παρών όποτε χρειάστηκε. Διαιτητής ήταν ο Τσιμεντερίδης (Κοζάνης).

ΒΕΡΟΙΑ: Γιαγκιόζης, Σουλιώτης, Καψάλης, Κοζάκης (78′ Γιαμόα), Δαμιανάκης, Λάσκαρης, Μπλέτσας (59′ Οφέι), Λίταινας (46′ Νύκταρης), Μπαστιάνος, Ουνγιαλίδης, Βανκεβάι.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Μέλκας, Παπανίκου, Τσοντάκης (24′ λ.τρ. Χούσος), Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Κόλινς (89΄ Μουκίδης), Μακρής, Γυφτοκώστας, Κυριάκης, Μακρίδης, Λουκίνας (81′ Ευαγγέλου).