Έτσι συνέτριψε 6-0 τον Αιγινιακό ο ΟΦΗ στην Κρήτη (vid)

Σε δύσκολη θέση ο Αιγινιακός, που θα έχει να επιλύσει και εξωαγωνιστικά ζητήματα, με τον χρηματοδότη, Γιάννη Νιώπα να φαντάζει "φευγάτος", σύμφωνα με δημοσίευμα του "flnews.gr", που επιβεβαιώνει ο ίδιος...

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 13/11/2017

Τρία παιχνίδια, κανένας βαθμός για τον Αιγινιακό, που «πληρώνει» το δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα (με τρία από τα φαβορί ανόδου, όπως Άρης, Δόξας Δράμας, ΟΦΗ) και παραμένει ουραγός. Η ομάδα της Πιερίας είναι στον «βυθό» της κατάταξης, ενώ οι Κρητικοί μετά το… εκκωφαντικό 6-0 αντέδρασαν θετικά μετά την πρώτη φετινή απώλεια στην Καρδίτσα. Δείτε στο βίντεο τον θρίαμβο της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου, που είχε σκόρερ τους Χαντί, Ορτέγκα (από δυο), Μάνο, Παπαστεριανό και ένα χαμένο πέναλτι με τον Πουρτουλίδη. Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων).

ΟΦΗ: Στρέζος, Κομεσίδης, Παπατόλιος, Ζιαμπάρης (46′ Μπολάκης), Ποτουρίδης, Παπαστεριανός, Οικονόμου (55′ Πουρτουλίδης), Χαντί, Μάνος, Ορτέγκα (66′ Όγκμποε), Κουτσιανικούλης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Καρακώστας, Τοπαλίδης, Πολύζος (60′ Προσκυνητόπουλος), Γκατζολάρι, Παπαδόπουλος (75΄ Μενικάλι), Ντόγος, Δωματάς.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 14:12