Συμπαράσταση Πανσερραϊκού και Δόξας Δράμας για τα θύματα της Μάνδρας Αττικής

Συμπαράσταση Πανσερραϊκού και Δόξας Δράμας για τα θύματα της Μάνδρας Αττικής

Παράλληλα με την προετοιμασία τους για τα ματς της Κυριακής, Πανσερραϊκός και Δόξα δεν ξέχασαν τις οικογένειες των θυμάτων στη Μάνδρα και γενικά τη Δυτική Αττική

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 17/11/2017

Ανακοινώσεις και επίσημη θέση για τα θύματα των πλημμυρών στη Δυτική Αττική από τον Πανσερραϊκό και τη Δόξα Δράμας.

«#Μάνδρα #δεν_υπάρχουν_λόγια» είναι η ανάρτηση των Σερραίων στα «SOCIAL MEDIA», συνοδεία μιας κατάμαυρης φωτογραφίας σε ένδειξη πένθους, οδύνης και συμπαράστασης στη θλίψη. Από την πλευρά της, η Δόξα εξέδωσε ανακοίνωση, που υπογράφουν οι Γιάννης Μπύρος (πρόεδρος) και Νίκος Πίτσογλου (γενικός γραμματέας): «Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας συμμεριζόμενη τα προβλήματα που βιώνουν οι πληγέντες από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην Δυτική Αττική εκφράζει τα συλλυπητήρια και την οδύνη της στις οικογένειες των θυμάτων καθώς και την συμπαράσταση της σε όλους όσους επλήγησαν από τις καταστροφές που προκάλεσε η βροχόπτωση».

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΤΩΝ «ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ»

Εξάλλου, στον Πανσερραϊκό δέχτηκαν την τροποποίηση της προ μηνών απόφασης του ΟΠΑΚΠΑ για την παραχώρηση του Δημοτικού γηπέδου στο Δ.Σ της Τρίτης, με τα μέλη του να παίρνουν ομόφωνη απόφαση πως η συντήρηση πλέον του αγωνιστικού χώρου ανήκει αποκλειστικά στα «λιοντάρια». Συνεπακόλουθα, οι «ερυθρόλευκοι» , έχουν προτεραιότητα όσον αφορά την χρήση του γηπέδου εν συγκρίσει με την Ελπίδα Σκουτάρεως, η οποία όταν συμπίπτει να αγωνίζεται μαζί με τον Πανσερραϊκό είναι υποχρεωμένη να αναζητά άλλο γήπεδο (όπως έκανε πρόσφατα με το γήπεδο Σιδηροκάστρου κόντρα στο Διδυμότειχο, με το «τριφύλλι» να δίνει ως τη λήξη της σεζόν μόνο τέσσερα ματς ακόμα στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών. Στα αγωνιστικά, για την έξοδο της Κυριακής στο Αλκαζάρ με τον Απόλλωνα Λάρισας, αρκετές πιθανότητες επανεμφάνισης συγκεντρώνουν οι Σιάκκας και Στέβιτς, κάτι που θα κριθεί οριστικά αύριο, με την ανακοίνωση της αποστολής για τη θεσσαλική πόλη. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Περικλή Αμανατίδη, που περιμένει το πρώτο τρίποντο.

ΜΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΟΙ «ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ»

Όσο για τη Δόξα, γυμνάστηκε την Πέμπτη σε… συνθήκες Ελευσίνας, κάτω από διαρκή και δυνατή βροχή, με τον Άγγελο Διγκόζη να περιμένει να δει ποιους από τους Γουνδουλάκη, Κάσες, Ματσούκα μπορεί να υπολογίζει για το μεθαυριανό ματς με την Καλλιθέα (πιο πιθανός φαντάζει ο πρώτος). Στους «Μαυραετούς» επικρατεί προβληματισμός για τις γηπεδικές και καιρικές συνθήκες που θα συναντήσουν στην πολύπαθη και… πληγείσα τις τελευταίες μέρες Δυτική Αττική. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρξει μετάδοση στα επόμενα ματς των Δραμινών, από την 5η ως την 8η αγωνιστική. Η αρχή θα γίνει την 5η αγωνιστική, εντός με τον Εργοτέλη (ιντερνετική φόρμα της ΕΡΤ3) και δυο… κανονικά τηλεοπτικές, με την Παναχαϊκή στην Πάτρα (Σάββατο 2/12, 6η αγωνιστική, ΕΡΤ3), με τον Άρη (Κυριακή 10/12, ντέρμπι εντός για την 7η αγωνιστική) και μόνο δεν θα μεταδοθεί το ματς με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στη Δράμα (Κυριακή 17/12, 8η αγωνιστική), αλλά θεωρείται πιθανό να υπάρξει κάλυψη την 9η μέρα, με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.