Γκέκας: «Πιο συγκεντρωμένος ο Πανσερραϊκός στο εξής, ατού μας η επίθεση»

Γκέκας: «Πιο συγκεντρωμένος ο Πανσερραϊκός στο εξής, ατού μας η επίθεση»

Ο Γιώργος Γκέκας τόνισε οτι ο Πανσερραϊκός είχε δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα και περιμένει νέα αρχή στο Αλκαζάρ

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 18/11/2017

Με συγκομιδή ένα πόντο σε τρία ματς, ο Πανσερραϊκός μόνο ευχαριστημένος δεν μπορεί να νιώθει, θέλοντας να ανοίξει… λογαριασμό στα τρίποντα αύριο στο Αλκαζάρ, με τον Απόλλωνα Λάρισας, όπως επισημαίνει στην «ΑRENA PRESS» ο Γιώργος Γκέκας.

Ο 22χρονος περιφερειακός επιθετικός (κυρίως στα άκρα), με καταγωγή από Κρήτη και θητεία σε Αγροτικό Αστέρα, Ηρακλή (σύντομο πέρασμα, πριν την πτώση), Κ20 Απόλλωνα Καλαμαριάς, ανέφερε: «Ως τώρα σε κάποια σημεία των τριών πρώτων μας δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι και δεν πρέπει να ξαναγίνει. Με όλες τις ομάδες παίξαμε στα ίσια, ίσως ήμασταν και καλύτεροι σε κάποια, ενώ είχαμε και δύσκολο πρόγραμμα. Υπάρχει μεγαλύτερη πίεση μετά από αυτό το ξεκίνημα, αλλά έχουμε γνώση των δυνατοτήτων μας και κυρίως των απαιτήσεων του σωματείου που υπηρετούμε. Με την έλευση της νέας διοίκησης υπάρχει οργάνωση και νοικοκυριό, «βγάζουμε» υγεία. Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή, είμαστε μια νέα ομάδα, πολλοί παίκτες ήρθαν την τελευταία στιγμή. Ατού μας είναι η επίθεση, παραγωγικά είμαστε καλοί, σκοράρουμε σε κάθε ματς. Μπορούμε να πετύχουμε το ρεαλιστικό στόχο της γρήγορης σωτηρίας, από τη στιγμή που πέφτουν έξι ομάδες. Οι στόχοι μου συνάδουν με της ομάδας, θέλω να πετύχω στην υλοποίησή τους».

«ΟΧΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ»

Όσο για το αυριανό ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας, ο Γκέκας τόνισε: «Είναι δύσκολο ματς και για τους δυο, «καιγόμαστε» αμφότεροι. Είμαστε χαμηλά, μείναμε πίσω. Θα είναι ισορροπημένο ματς, θα το πάρει όποιος το θέλει παραπάνω και εμείς είμαστε έτοιμοι. Είναι σημαντικό παιχνίδι, αλλά είναι νωρίς δεν κρίνει κάτι, παρότι στενεύουν σταδιακά τα περιθώρια».

ΧΩΡΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Εκτός μάχης και στο αυριανό ματς στη Θεσσαλία θα μείνουν τελικά οι τραυματίες Σιάκκας, Στέβιτς και Αμαραντίδης. Την πιθανή ενδεκάδα θα απαρτίζουν οι Ρίστιτς, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Τσαμούρης, Φουσού, Παπουτσογιαννόπουλος, Τσιμίκας, Δούμτσος, Γκούρτσας, Πόζογλου. Θέσεις διεκδικούν Ρούτσης, Γκέκας, Ζυγκερίδης, Γιαξής.

ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ

Την έναρξη της συνεργασίας με το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοίνωσε χθες ο Πανσερραϊκός. Αναλυτικά: «Στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός είμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με μια οργάνωση πρότυπο και υπόδειγμα...και θα είμαστε ακόμα πιο χαρούμενοι να δούμε όλους εσάς...Σερραίους και μη, να βοηθήσετε όσο μπορείτε Το Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child σε αυτό το πραγματικά ανεξάντλητο έργο που προσφέρει! #το_χαμόγελο_του_παιδιού_κρύβει_τον_παράδεισο #be_a_lion».