Για τον πρώτο «άσο» ο Απόλλων Πόντου στην Καλαμαριά, καρέ απόντων με Καρδίτσα

Για τον πρώτο «άσο» ο Απόλλων Πόντου στην Καλαμαριά, καρέ απόντων με Καρδίτσα

Χωρίς Κυβελίδη, Καλί, Μιλοσάβλιεφ, Αμαραντίδη, οι Πόντιοι κόντρα στην Αναγέννηση, για το τρίποντο αναρρίχησης

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 18/11/2017

Παγιώνονται τα προβλήματα του Απόλλωνα Πόντου για το αυριανό ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας στην Καλαμαριά. Όπως φάνηκε στη χθεσινή προπόνηση, οριστικοποιείται η απουσία των Λεωνίδα Κυβελίδη, Σιρίλ Καλί και Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ, αφού ουδείς επανήλθε σε φουλ πρόγραμμα.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν θα ρισκάρει μαζί τους, θέλοντας… πόδια στη «φωτιά», για την πρώτη νίκη εντός και δεύτερη φετινή, αλλά και να μη ρισκάρει λόγω του βαρέως γηπέδου. Νοκ άουτ φυσικά παραμένει ο Δημήτρης Αμαραντίδης, ενώ σε σχέση με το ματς στις Σέρρες γυρνά ο Γκάελ Ν’ Λουντούλου.

Με αυτά τα δεδομένα, την πιθανή ενδεκάδα των «ροσονέρι» θα απαρτίζουν οι Καλογεράκης, Γεωργιάδης, Λιόνης, Σαμαράς, Καπίας, Βεργώνης, Καλαϊτζίδης, Ν’ Λουντούλου, Συμελίδης, Μπρίτο και Χασομέρης, ενώ θέσεις διεκδικούν Φάμπιο, Ντούνγκα, Καλογέρης, Γκουγκούδης και Λόπεθ.

Στον Απόλλωνα θέλουν τη στήριξη του κόσμου για να γυρίσουν στα τρίποντα μετά από δυο αγωνιστικές και να προσεγγίσουν τη δυάδα κορυφής, αλλά και να φτάσουν στην πρώτη επιτυχία στο «σπίτι» τους (νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα με τη Βέροια στην Ημαθία, ενώ εντός ήρθε η ισοπαλία με τη Σπάρτη).