Σοβαρή η Δόξα Δράμας πέρασε άνετα από την Καλλιθέα (0-1)

Σοβαρή η Δόξα Δράμας πέρασε άνετα από την Καλλιθέα (0-1)

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον διαιτητή Κορδολαίμη (Ανατολικής Αττικής) ο οποίος πέρασε απαρατήρητος και έδειξε πως αξίζει να αγωνιστεί στην μεγαλύτερη κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρουoυ την Super League

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 19/11/2017

 

Έχοντας την υπεροχή στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα η  Δόξα Δράμας πέρασε νικηφόρα από την Ελευσίνα , εκεί όπου όρισε για έδρα της Καλλιθέας η διοργανώτρια αρχή.

Ο αγώνας λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης των τελευταίων ημερών κινδύνεψε να μην ξεκινήσει δεδομένου πως υπήρχαν αρκετά προβλήματα τα οποία όμως με τις φιλότιμες προσπάθειες των γηπεδούχων ,αλλά και των υπαλλήλων του γηπέδου ξεπεράστηκαν .

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι ποδοσφαιριστές του Άγγελου Διγκόζη εμφανίστηκαν αρκετά σοβαροί και πειθαρχημένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο κυριαρχώντας των αντιπάλων τους.

Χαρακτηριστικό σημείο του αγώνα η δύναμη και το πάθος των Δραμινών οι οποίοι ήξεραν πως έπρεπε να φύγουν με τους τρείς βαθμούς της νίκης από το γήπεδο της Ελευσίνας.

Ο Γιώργος Λίτσκας ήταν ο άνθρωπος που πέτυχε το χρυσό γκολ της αναμέτρησης στο 31’λεπτό ,κερδίζοντας πάρα πολλές μάχες και φυσικά το χειροκρότημα της κερκίδας για την παλικαρίσια του εμφάνιση.

Θα ήταν άδικο βέβαια να μη σταθούμε στην γενικότερη πολύ καλή λειτουργία της ομάδος καθώς θα μπορούσαν εύκολα να πετύχουν και άλλα γκολ ,αν δεν τους σταματούσαν 2 φορές τα δοκάρια και δεν αστοχούσαν  σε κραυγαλέες ευκαιρίες !

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλευρό των ποδοσφαιριστών της Δόξας βρέθηκαν περίπου 150 φίλοι της ομάδος και με την φωνή τους έσπρωξαν τους Μαυραετούς στην επιτυχία.

Τον αγώνα παρακολούθησε από τα θεωρεία και ο μεγαλομέτοχος της Δόξας Δράμας Γιάννης Μπύρος συνοδευόμενος από στελέχη της ομάδος και από την προσωπική του ασφάλεια.

 

ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Κορδολαίμης (Αν Αττικής) , Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας) Κάλλης (Αν. Αττικής)

 

Οι συνθέσεις:

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

 Κουτογλίδης Καντέ Συριόπουλος Ζεζάι Παπαγγέλης Μίγγος (46’Μίλιος) Σμυρλής Χοτζαλλί Βασιλείου (76′ Γκέτσι) ΟλιβέΪρα Ξόμπλιος (46′ Μάκο)

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Μένκα Πεταυράκης Σπυρόπουλος Δημητρόφσκι Γκότοβος Ριζογιάννης Μαχαίρας Νατσιόπουλος (66′ Τσούτσης) Μπαϊκαρά (90′ Βιτλής) Μαρκόπουλος Λίτσκας (76′ Νταντίδης)