H «selfie» επιτυχίας της Δόξας Δράμας για το διπλό στην Ελευσίνα και η… αποκλειστικότητα στην ανέπαφη εστία (pic)

H «selfie» επιτυχίας της Δόξας Δράμας για το διπλό στην Ελευσίνα και η… αποκλειστικότητα στην ανέπαφη εστία (pic)

"Σφραγισμένη" η εστία του Ορέστη Μένκα, μετά τις τέσσερις πρώτες στροφές, με αποτέλεσμα η Δόξα να βρίσκεται σε τροχιά πρωταθλητισμού και μια ανάσα από την κορυφή

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 20/11/2017

 Τρίτη νίκη σε τέσσερα ματς για την αήττητη Δόξα Δράμας, που είναι δεύτερη μαζί με την Παναχαϊκή («μείον δυο» από τον Άρη), ενώ είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει δεχτεί γκολ μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Το διπλό στην Ελευσίνα με την Καλλιθέα με το γκολ του Λίτσκα (παρθενικό στη Φούτμπολ Λιγκ) ήρθε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το σκορ, βάσει ευκαιριών και των δυο δοκαριών, ενώ πανηγυρίστηκε με μια… οικογενειακή «selfie» για το ποδοσφαιρικό τμήμα, που προετοιμάζεται για υποδοχή του Εργοτέλη την Κυριακή.

*Το παρών στο γήπεδο της Ελευσίνας έδωσε ο πρόεδρος της Φούτμπολ Λιγκ, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Διγκόζης: «Κουράγιο…»

Για τα θύματα της Δυτικής Αττικής στις πρόσφατες πλημμύρες μίλησε στη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Άγγελος Διγκόζης: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο όταν έχουμε δει στη διπλανή περιοχή ότι έχουν χάσει τη ζωή τους 20 συνάνθρωποί μας. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι κουράγιο σ’ αυτές τις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους. Για το παιχνίδι να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και στους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας που αγωνίστηκαν σε ένα γήπεδο ακατάλληλο για ποδόσφαιρο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε».

Ατυχία με Πετρόπουλο

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής για τη Δόξα Δράμας, αφού «τράβηξε» στην προθέρμανση ο προσαγωγός του Αντώνη Πετρόπουλου και ο έμπειρος φορ έμεινε εκτός αποστολής (με Σταματόπουλο-Παπαζούδη) και τον μετέπειτα λυτρωτή Γιώργο Λίτσκα να φορά φανέλα βασικού. Το ίδιο συνέβη στην Καλλιθέα με τον Ντιακιτέ (μπήκε ο Ζεζάι), ενώ ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Μαρσέλο Τροϊζι ανέφερε: «Δεν πήγε καλά όλη η ομάδα, το γήπεδο δε μας ευνόησε. Σηκώνουμε κεφάλι και προσπαθούμε. Είμαστε στην αρχή, έχουμε δυνατότητες, μπορούμε να πάμε καλύτερα. Τα συλλυπητήρια μου στους πληγέντες».

Φωτογραφία του Nikos Giouve.

 

Φωτογραφία του Nikos Giouve.

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παναχαϊκή – ΑΟΧ/Κισσαμικός 0-0

Αχαρναϊκός – Βέροια      0-3 α.α.

Εργοτέλης – Άρης 2-3

Α.Ε. Καραϊσκάκης – Σπάρτη      2-1

Καλλιθέα -Δόξα Δράμας 0-1

Απόλλων Λάρισας – Πανσερραϊκός   3-0

Τρίκαλα – ΟΦΗ      0-0

Απόλλων Πόντου – Αναγ. Καρδίτσας 2-0

Αιγινιακός – Παναιγιάλειος      1-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ        ΒΑΘΜ.          ΓΚΟΛ

  1. Άρης 12 11-2
  2. Παναχαϊκή 10 7-1
  3. Δόξα Δράμας 10 5-0
  4. Καραϊσκάκης 9 5-2
  5. 5.ΟΦΗ          8          8-1
  1. Κισσαμικός 8 6-2
  2. Απόλλων Πόντου 8 6-3
  3. Βέροια 6 6-4
  4. Σπάρτη 5          4-3
  5. Παναιγιάλειος 5 5-5
  6. Καρδίτσα 4 1-4
  7. Απόλλων Λάρισας 3 4-6
  8. Εργοτέλης 2 4-6
  9. Τρίκαλα 2 0-3
  10. Πανσερραϊκός 1          6-11
  11. Καλλιθέα 1 0-6
  12. Αιγινιακός 1 1-14
  13. Αχαρναϊκός* -51 2-8

*Ο Αχαρναϊκός έχει αποβληθεί από τη διοργάνωση. 

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

25/11

Άρης – Παναχαϊκή

Πανσερραϊκός – Α.Ε. Καραϊσκάκης

ΟΦΗ – Καλλιθέα

Αναγ. Καρδίτσας – Απόλλων Λάρισας

26/11

ΑΟΧ/Κισσαμικός – Βέροια

Σπάρτη – Αχαρναϊκός δ.δ.

Δόξα Δράμας – Εργοτέλης

Παναιγιάλειος – Τρίκαλα

Αιγινιακός – Απόλλων Πόντου

 

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

3 ΓΚΟΛ: Διαμαντόπουλος (Άρης), Χαντί (ΟΦΗ), Ξύδας (Κισσαμικός), Χούσος (Καραϊσκάκης), Κάιπερς (Εργοτέλης).

2 ΓΚΟΛ: Πλατέλλας (Άρης), Βεργώνης, Μπρίτο (Απόλλων Πόντου), Κάσες (Δόξα Δράμας), Δούμτσος, Γκούρτσας (Πανσερραϊκός), Αρναρέλλης (Παναιγιάλειος), Αποστολόπουλος, Στεργίδης, Μωραϊτης (Παναχαϊκή), Τσιλούλης (Απόλλων Λάρισας), Ράνος (Σπάρτη), Ορτέγκα (ΟΦΗ).

1 ΓΚΟΛ: Ντούνης, Παυλίδης, Πασάς, Κάσσος, Καπνίδης, Μπαργκάν (Άρης), Καλογέρης, Χασομέρης (Απόλλων Πόντου), Πετρόπουλος, Λίτσκας, Ματσούκας (Δόξα Δράμας), Τσελεπίδης, Παπουτσογιαννόπουλος (Πανσερραϊκός), Μπαστιάνος, Νύκταρης, Βανκεβάι (Βέροια), Παπαδόπουλος (Αιγινιακός), Λουκίνας, Κυριάκης (Καραϊσκάκης), Κριστέτο, Γαβριηλίδης, Γεωργακόπουλος (Παναιγιάλειος), Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος (Σπάρτη), Πολίμος (Παναχαϊκή), Αρώνης, Μεγαλοοικονόμου (Αχαρναϊκός), Μαυριάς, Σαχινίδης (Απόλλων Λάρισας), Τζέκος (Καρδίτσα), Σάλιακας, Ντάγκρας, Γκίνη (Κισσαμικός), Κουτσιανικούλης, Παπαστεριανός, Μάνος (ΟΦΗ), Σταματάκος (Εργοτέλης).

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 15:24