Πρόταση του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου στη συνέλευση για να σταθεί όρθιος ο Ερασιτέχνης

Πρόταση του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου στη συνέλευση για να σταθεί όρθιος ο Ερασιτέχνης
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 21/11/2017

 

Παρέμβαση για τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα που… νοσεί, όπως τόνισε με ανακοίνωση ο Μιχάλης Φωτιάδης, έκανε η διοίκηση του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου στη συνέλευση, με συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις.

Αναλυτικά, η γραπτή τοποθέτηση του προέδρου του Ομίλου, Μιχάλη Φωτιάδη, στο γκρουπ στα «social media» για τον ΜΓΣΚ Απόλλωνα, που έχει περιέλθει σε δύσκολη θέση: «Ο Ερασιτέχνης Απόλλωνας νοσεί....Αμαρτίες πολλών ετών, στο πρόσφατο παρελθόν, ανάγκασαν τον σύλλογο να έχει χρέη που δεν του αναλογούσαν...Έγιναν πολλά λάθη, δεν υπήρξε έλεγχος και φτάσαμε τελικά στην δεινή σημερινή κατάσταση...Ο Όμιλος Φίλων Απόλλωνα Πόντου, πήρε χθες το βράδυ στην γεν.συνέλευση του συλλόγου, ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ,,,,,

Η πρόταση μας είναι:

15 Απολλωνιστές -και μόνο Απολλωνιστές-, αναγνωρισμένοι από την οικογένεια ,για τις θέσεις του πρωτοδικείου και άλλοι τόσοι τουλάχιστον δίπλα σ'αυτούς, για να μπορέσουμε να εξυγιάνουμε τον σύλλογο.

Αναλυτική κατάσταση χρεών προς τον οποιοδήποτε (Εφορία,ΙΚΑ, παικτες κλπ), όπως επίσης και κατάσταση εσόδων της ομάδας, με τα σημερινά δεδομένα..

Να αρχίσει ο σύλλογος να "μπαλώνει" τρύπες και σιγά σιγά να βγει μπροστά

Δεν περισσεύει κανείς, όλοι όσοι θέλουν να βοηθήσουν ,ας το δηλώσουν..

Ο Όμιλος ξεκίνησε ήδη επαφές και στις επόμενες μέρες θα καταθέσει πρόταση με τα ονόματα και τις θέσεις του,για την διοίκηση του Ερασιτέχνη...

Για τους πιθανώς σκεπτόμενους εκ του πονηρού, δηλώνω εγώ ο Μιχάλης Φωτιάδης, ότι ΔΕΝ θα συμμετάσχω στο σχήμα που θα δημιουργηθεί, παρόλο που μου ζητήθηκε από φίλους της ομάδας, να ηγηθώ της προσπάθειας, και τους ευχαριστώ πολύ, αλλά εννοείται ότι θα είμαι κοντά και θα βοηθήσω την όλη προσπάθεια..

Ο μόνος λόγος που δεν θα ασχοληθώ είναι ότι εδώ και 1,5 χρόνο ξεκινήσαμε με τον Όμιλο μια μεγάλη προσπάθεια, η οποία εκτινάχθηκε προς τα επάνω με την αγάπη και την συμπαράσταση όλων σας και δεν γίνεται να την αφήσω στην μέση, τώρα που πάμε να την εκτοξεύσουμε!

Συμμετέχω όμως στην κίνηση για να βρεθούν 15 αξιόπιστοι Απολλωνιστές, να αναλάβουν τη διοίκηση του Ερασιτέχνη..

Δεν μηδενίζουμε το σημαντικό έργο που επιτελέστηκε τον τελευταίο καιρό....Όλοι μαζί, χωρίς έριδες, φιλονικίες και υστεροβουλίες να ξανακάνουμε μεγάλο τον Απόλλωνα...

Επαναλαμβάνω, ότι κανείς δεν περισσεύει....

Νεότερα σε λίγες μέρες

Μετα τιμής

Μιχάλης Θεοχ. Φωτιαδης, πρόεδρος Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου».

Στα αγωνιστικά, μετά την επάνοδο στις νίκες με την Καρδίτσα σειρά έχει η έξοδος της Κυριακής στην Πιερία με τον Αιγινιακό (δεύτερη επίσκεψη φέτος, αφού ήρθε το 0-1 στο κύπελλο με το γκολ του Μπρίτο) και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν επανέλθει κάποιος από Κυβελίδη, Καλί, Μιλοσάβλιεφ, Αμαραντίδη (πιο δύσκολα ο τελευταίος).