Πρόσκληση φορέων της Καλαμαριάς για δημιουργία ισχυρού Δ.Σ. στον Ερασιτέχνη Απόλλωνα

Πρόσκληση φορέων της Καλαμαριάς για δημιουργία ισχυρού Δ.Σ. στον Ερασιτέχνη Απόλλωνα

Σε δύσκολη θέση ο Ερασιτέχνης, αναζητά σανίδα σωτηρίας από την κοινωνία της Καλαμαριάς, ενώ ο Απόλλων Πόντου συνεχίζει με προβλήματα την προετοιμασία για Αιγίνιο

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 22/11/2017

Μετά τη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη, αλλά και την πρόταση του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου, ο ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς προχωρά ένα βήμα παραπέρα, με ανοιχτή πρόσκληση σε επιφανείς Καλαμαριώτες για να δώσουν λύσεις στο αδιέξοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΜΓΣ Απόλλωνα Καλαμαριάς ύστερα και από τις αποφάσεις της τακτικής γενικής συνέλευσης στις 20 Νοεμβρίου 2017 προσκαλεί στα γραφεία του συλλόγου την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19.00 εκπροσώπους φορέων του Δήμου Καλαμαριάς για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με την δυνατότητα δημιουργίας ισχυρής διοίκησης του ΜΓΣ Απόλλωνα Καλαμαριάς με συμμετοχή  των φορέων και άλλων προσωπικοτήτων».

«ΠΟΝΟΥΝ» ΜΠΡΙΤΟ ΚΑΙ ΛΙΟΝΗΣ

Συνεχίζονται τα προβλήματα για τον Απόλλωνα Πόντου, που χθες γύρισε στις προπονήσεις με επιπλέον «πονοκεφάλους» για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Εκτός από τους Κυβελίδη, Καλί, Αμαραντίδη, τραυματίες είναι και οι Εντουάρντο Μπρίτο και Μίλτος Λιόνης, από τη νικηφόρα αναμέτρηση με την Καρδίτσα. Ο Αμαραντίδης θεωρείται πιο δύσκολο να προλάβει την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Αιγινιακό στην Πιερία, οι Κυβελίδης-Μπρίτο θεωρείται πιο πιθανό, ενώ μάλλον γυρνά ο Μιλοσάβλιεφ (ερωτηματικά Καλί και Λιόνης).