Λίτσκας: «Η Δόξα Δράμας έχει ισορροπία και βαθύ ρόστερ με προσωπικότητες»

Λίτσκας: «Η Δόξα Δράμας έχει ισορροπία και βαθύ ρόστερ με προσωπικότητες»

Ο Λίτσκας είναι σταθερή αξία στη γραμμή κρούσης των "Μαυραετών", δίπλα σε Πετρόπουλο, Μαρκόπουλο και Ματσούκα

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 22/11/2017

Σε κρυφό χαρτί της Δόξας Δράμας, μαζί με τον Αλέξανδρο Νατσιόπουλο που μπήκε εκτάκτως στην ενδεκάδα λόγω απουσιών και αμφότεροι έκαναν τη διαφορά, εξελίχθηκε ο Θρακιώτης στράικερ, Γιώργος Λίτσκας, που πέτυχε το γκολ της νίκης στην Ελευσίνα με την Καλλιθέα και μιλά στην «ΑRENA PRESS» για τους φετινούς «Μαυραετούς».

Ο 22χρονος υψηλόσωμος σέντερ φορ, που αυξάνει τις επιλογές στη γραμμή κρούσης με Πετρόπουλο, Ματσούκα και Μαρκόπουλο, ακολούθησε το καλοκαίρι τον Άγγελο Διγκόζη στο δρομολόγιο «Καβάλα-Δράμα», χωρίς να ξέρει την κατηγορία συμμετοχής, ενώ εκτός από τους «Αργοναύτες» (έκανε τη διαφορά μια διετία στη Γ΄ Εθνική, θήτευσε και σε Πανθρακικό (2 παρουσίες Σούπερ Λίγκα) και Έβρο Σουφλίου. Ο Λίτσκας τόνισε συγκεκριμένα: «Το κλειδί ήταν ότι μπήκαμε συγκεντρωμένα στην Ελευσίνα και ήμασταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια. Είχαμε ευκαιρίες να καθαρίσουμε νωρίτερα το διπλό και δυο δοκάρια. Πετύχαμε γκολ σε καλό σημείο και γενικά ήμασταν σοβαροί και πειθαρχημένοι, δεν δώσαμε πολλά δικαιώματα στον αντίπαλο. Κάναμε διαχείριση της κατάστασης με ωριμότητα, αφού διαθέτουμε έμπειρη ομάδα. Το ατού μας είναι η ισορροπία στις γραμμές, δεν δεχτήκαμε ακόμα γκολ, ενώ υπάρχει μεγάλο βάθος στον πάγκο. Έχουμε οικογενειακό κλίμα και… τρέλα που μας μεταδίδει ο προπονητής μας! Δεν φαίνονται οι απουσίες και ήταν σημαντικές μεσοεπιθετικά, αυτό μεγαλώνει τις διαστάσεις της επιτυχίας. Δείξαμε ανεπηρέαστοι, έστω και χωρίς Πετρόπουλο, Κάσες, Ματσούκα, Γουνδουλάκη!

Όλοι νιώθουμε χρήσιμοι. Επίσης, έχουμε ισχυρές προσωπικότητες στη Δόξα, τόσο σαν μονάδες, όσο και ως σύνολο. Δεν υπάρχει εύκολο ματς στη Φούτμπολ Λιγκ, ειδικά όταν παίζεις σε τόσο ακατάλληλα γήπεδα. Είναι καλό το ξεκίνημά μας, θέλουμε να είμαστε ψηλά ως το τέλος και στο γκρουπ των πρωταγωνιστών, αλλά είναι νωρίς για να λέμε για μηνύματα πρωταθλητισμού. Μας απασχολεί μόνο η νίκη σε κάθε ματς, αυτόν έχουμε ξεχωριστό στόχο. Μας περιμένει το δύσκολο παιχνίδι στη Δράμα με τον Εργοτέλη, με συγκέντρωση θα πάρουμε αυτό που θέλουμε, δε φοβόμαστε κάτι. Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι 12ος παίκτης, όχι μόνο εντός αλλά και εκτός έδρας. Είμαι πολύ χαρούμενος που το πρώτο μου γκολ σε επαγγελματικές κατηγορίες συνδυάστηκε με νίκη, αλλά τελείωσε αυτό και βλέπουμε μπροστά».

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ

Ο Αντώνης Πετρόπουλος ένιωσε ενόχληση στον προσαγωγό στο «ζέσταμα» στην Ελευσίνα και οι πόνοι δεν έχουν υποχωρήσει, με αποτέλεσμα να είναι ερωτηματικό για το ματς της Κυριακής με τον Εργοτέλη εντός. Δύσκολα θα γυρίσουν οι Ματσούκας-Γουνδουλάκης, ενώ πιο πιθανή φαντάζει η επανεμφάνιση του Κάσες.