Καιρός για νίκη στον Πανσερραϊκό, σήμερα με τον φορμαρισμένο Καραϊσκάκη χωρίς Βοσκόπουλο

Καιρός για νίκη στον Πανσερραϊκό, σήμερα με τον φορμαρισμένο Καραϊσκάκη χωρίς Βοσκόπουλο
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 25/11/2017

 

Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι… πολλές για τον Πανσερραϊκό, που θεωρεί ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου σήμερα, κόντρα στον φορμαρισμένο Καραϊσκάκη, με κωδικό «τρίποντο ανάκαμψης» και το... μαχαίρι στα δόντια.

Βίοι αντίθετοι για τα «λιοντάρια» (δεν… ενθουσιάζουν με το ξεκίνημά τους και πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο) και τους νεοφώτιστους Αρτινούς, που συνιστούν την ευχάριστη έκπληξη (στην τετράδα, με τρεις σερί νίκες). Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη καλείται να… ακούσει το «ξυπνητήρι» και να φτάσει σε νίκη-ξέσπασμα, απαντήσεων και ως εφαλτήριο αντεπίθεσης, ποντάροντας στην έδρα και το πείσμα. Στην προσπάθεια να «φρενάρουν» τον Καραϊσκάκη και να μπουν στον… ίσιο δρόμο της ανάκαμψης, από τους Σερραίους θα λείψουν οι Βοσκόπουλος (τραυματίας, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής), Σιάκκας, Αμαραντίδης (επίσης «λαβωμένοι») και Φουσού (τιμωρημένος), ενώ γυρνά ο Στέβιτς. Την πιθανή ενδεκάδα του Πανσερραϊκού θα απαρτίζουν οι Ρίστιτς, Τσελεπίδης, Τσαμούρης, Χατζηδίμπας, Ιωαννίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Τσιμίκας, Ρούτσης, Δούμτσος, Γκούρτσας, Πόζογλου, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι Πορής, Τζιτζικαλάκης, Στέβιτς, Γκέκας, Γιαξής, Καπτέλι και Ζυγκερίδης.

«ΑΠΕΝΑΝΤΙ» Ο ΜΕΛΚΑΣ

 Οι «ερυθρόλευκοι» θα τεθούν αντιμέτωποι με έναν παλιό γνώριμο, τον γκολκίπερ Ηλία Μέλκα, που είχαν για μια διετία στις Σέρρες. Για την ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου γυρνά ο Δημητριάδης και απουσίες δεν υπάρχουν. Στην αποστολή των «πράσινων» μετέχουν οι Μέλκας, Σιαράβας, Αβραμίδης, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Παπανίκου, Τσοντάκης, Δημητριάδης, Κόλλινς, Μακρής, Χούσος, Μιχάλης, Μακρίδης, Γυφτοκώστας, Ευαγγέλου, Κυριάκης, Λουκίνας και Μακρίδης.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα φιλοξενήσει η Αναγέννηση τους Λαρισαίους στο θεσσαλικό ντέρμπι, με οδηγό την ώθηση της έδρας (ισοπαλία με ΟΦΗ, νίκη με Παναιγιάλειο). Από τους «κυανόλευκους» του Νίκου Θεοδοσιάδη θα λείψουν οι Χατζής-Καρακατσάνης, ενώ διαθέσιμος είναι ο Λαμπρόπουλος.

ΟΦΗ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Να γυρίσουν στα τρίποντα φιλοδοξούν οι Κρητικοί σήμερα στο Ηράκλειο, μετά την ισοπαλία στα Τρίκαλα, με την αύρα του φαβορί κόντρα στους «κυανόλευκους». Ο Νίκος Παπαδόπουλος για την ομάδα του Ηρακλείου δεν υπολογίζει στους Οικονόμου, Περογαμβράκη, Μονιάκη, ενώ για την Καλλιθέα δεν υπάρχουν απουσίες για τον Μαρσέλο Τροϊζι.

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σήμερα (15:00): Άρης – Παναχαϊκή (ΕΡΤ3), ΟΦΗ – Καλλιθέα, Πανσερραϊκός – Καραϊσκάκης, Αναγέννηση Καρδίτσας – Απόλλων Λάρισας. Αύριο (15:00): Δόξα Δράμας – Εργοτέλης (Web TV ΕΡΤ), ΑΟΧ Κισσαμικός – Βέροια, Παναιγιάλειος – Τρίκαλα ( ΕΡΤ3), Αιγινιακός – Απόλλων Πόντου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ        ΒΑΘΜ.          ΓΚΟΛ

  1. Άρης 12 11-2
  2. Παναχαϊκή 10 7-1
  3. Δόξα Δράμας 10 5-0
  4. Καραϊσκάκης 9 5-2

5.ΟΦΗ           8          8-1

  1. Κισσαμικός 8 6-2
  2. Απόλλων Πόντου 8 6-3
  3. Βέροια 6 6-4
  4. Σπάρτη 5          4-3
  5. Παναιγιάλειος 5 5-5
  6. Καρδίτσα 4 1-4
  7. Απόλλων Λάρισας 3 4-6
  8. Εργοτέλης 2 4-6
  9. Τρίκαλα 2 0-3
  10. Πανσερραϊκός 1          6-11
  11. Καλλιθέα 1 0-6
  12. Αιγινιακός 1 1-14
  13. Αχαρναϊκός* -51 2-8

*Ο Αχαρναϊκός έχει αποβληθεί από τη διοργάνωση.