Μήνυμα… ταπεινότητας από τον πανευτυχή και πιο «σοφό» φέτος Γιάννη Μπύρο για τη Δόξα Δράμας (vid)

Επιβαρύνθηκε το... λαρύγγι του Διγκόζη, σύνθημα προσγείωσης από Μπύρο

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 27/11/2017

Απόλυτα ικανοποιημένος με τη μέχρι τώρα παρουσία της Δόξας Δράμας στη Football League, που εδραιώθηκε δεύτερη πίσω από τον Άρη παρότι νεοφώτιστη και είναι η μόνη που δεν δέχτηκε γκολ είναι ο πρόεδρος των «Μαυραετών», Γιάννης Μπύρος. Ο ισχυρός άνδρας των «Μαυραετών», τόνισε: «Όλα πάνε όπως τα έχουμε σχεδιάσει. Η ομάδα δείχνει θετικότατα στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και τα αποδυτήρια καθώς όπως μαθαίνω όλοι οι παίκτες μας είναι ενωμένοι σαν γροθιά. Η αμυντική λειτουργία είναι το δυνατό μας σημείο, δεν έχουμε δεχθεί γκολ σε πέντε αγωνιστικές και είμαστε η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που έχει πετύχει κάτι τέτοιο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με ταπεινότητα. Είμαστε κοντά στην ομάδα επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο μας για την αγάπη που έδειξε τόσο στην ομάδα με το χειροκρότημα του όσο και σε μένα και θέλουμε να συνεχίσει να μας στηρίζει».

ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ…

Ενθουσιασμένος μετά τη νίκη με τον Εργοτέλη, ο Γιάννης Μπύρος κατέβηκε στα αποδυτήρια να συγχαρεί τους παίκτες. Οι τελευταίοι όταν τον αντίκρισαν φώναζαν «είναι τρελός ο πρόεδρος» και «πες το, πες το», ζητώντας έξτρα πριμ. Ο ίδιος όμως έριξε σύνθημα προσγείωσης: «Παιδιά, κάντε αυτό που κάνετε και από μένα δεν θα χάσετε. Επειδή πέρυσι την πάτησα, δεν κάνω τίποτα. Αυτά που είπαμε θα πάρετε, αλλά θα γίνουν πολλά περισσότερα. Δεν μου φτάνει να κάνουμε μια νίκη και να χάσουμε τα επόμενα τρία ματς. Να πετύχετε το στόχο και εγώ θα γίνω πολύ πιο δοτικός απ’ ότι έχω πει».

ΔΙΓΚΟΖΗΣ, ΧΩΡΙΣ...ΦΩΝΗ: «ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ»

Ο τεχνικός των «Μαυραετών», Άγγελος Διγκόζης, υποστήριξε, χωρίς... φωνή (!) στη συνέντευξη τύπου αφού έδωσε αρκετά "γκάζια" μέσα στο 90λεπτο: «Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα για τον Εργοτέλη, που προσπαθεί να παίξει κάτι το πρωτότυπο για την κατηγορία. Οι παίκτες μου ήταν συγκεντρωμένοι και πήραμε μια καθαρή νίκη, συγχαρητήρια για την εμφάνιση και την ανέπαφη εστία για πέντε αγώνες. Ευχαριστούμε τον κόσμο που βοήθησε με το χειροκρότημα του. Θα προετοιμαστούμε για το ματς με ιστορικό αντίπαλο, όπως η Παναχαϊκή. Πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να έχουμε χαρούμενο και ευχαριστημένο τον ιδιοκτήτη, που λέει στην τηλεόραση ότι αγαπά τη Δόξα παραπάνω από τη δουλειά του».

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 13:40