Αποκλειστικό: Εντολή Μπύρου για δημιουργία στεγάστρου στην Δράμα!

Αποκλειστικό: Εντολή Μπύρου για δημιουργία στεγάστρου στην Δράμα!

Εδώ και λίγες ημέρες ο ισχυρός άντρας της Δόξας Δράμας έδωσε εντολή σε εταιρεία να παραδώσει σχέδιο κατασκευής στεγάστρου Ευρωπαϊκών προδιαγραφών

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 30/11/2017

 

Ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας  Γιάννης Μπύρος είναι γεγονός πως με την παρουσία του στην ομάδα  όχι μόνο αγάπησε  το ποδόσφαιρο ,αλλά ονειρεύεται πλέον μεγάλες διακρίσεις και δόξες…

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέφερε στον αθλητικό συντάκτη της Δραμινής πόλης Σάκη Πετρόπουλο , έχει δώσει εντολή έτσι ώστε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να υπάρχει έτοιμη μελέτη για την κατασκευή και τοποθέτηση στεγάστρου Ευρωπαϊκών προδιαγραφών!

Ο Γιάννης Μπύρος και οι συνεργάτες του γνωρίζουν ποιες θα είναι οι απαιτήσεις εφόσον η ομάδα καταφέρει τον στόχο της να ανέβει στην Super League. Και επειδή ο «καλός  ο νοικοκύρης πριν πεινάσει μαγειρεύει» φροντίζει από τώρα να δημιουργήσει τις σωστές βάσεις και υποδομές που είναι απαραίτητες στο ανώτατο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

 

Και είναι γεγονός πως η έως τώρα πορεία της ομάδος πέρα από το γεγονός πως έχει ενθουσιάσει τους χιλιάδες φίλους της ομάδος ανά την Ελλάδα , δίνει ώθηση και στον ίδιο να  ανεβάσει κι άλλο το μπάτζετ της ομάδος.

Όλα βέβαια με μέτρο και προπάντων υπομονή .