Δόξα Δράμας :Ο πρωταθλητισμός απαιτεί υπομονή και σωστή διαχείριση στα δύσκολα

Δόξα Δράμας :Ο πρωταθλητισμός απαιτεί υπομονή και σωστή διαχείριση στα δύσκολα

Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη καλείται να ξεπεράσει ένα αναμενόμενο στραβοπάτημα στην γεμάτη «παγίδες» πορεία του πρωταθλητισμού

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 04/12/2017

 

Η Δόξα Δράμας παρά το γεγονός πως δεν έκανε άσχημη εμφάνιση χθες το απόγευμα στην Πάτρα , έχασε με 1-0 από την ψυχομένη Παναχαϊκή και μοιράζεται πλέον την δεύτερη θέση με τους Πελοποννήσιους.

Μία ήττα που για κάποιους μπορεί να ήταν στο πρόγραμμα , και για κάποιους όχι.

Όμως όταν μία ομάδα κάνει πρωταθλητισμό είναι γεγονός πως δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να φτάσει αήττητη στον τελικό της στόχο.

Ειδικά για μια ομάδα με χίλια προβλήματα που ίσως δεν φάνηκαν ποτέ αλλά είναι εμφανή και ουσιαστικά.

Κατ αρχάς δεν πρέπει να προσπερνάει κάποιος το γεγονός πως η ομάδα εκεί που ξεκίνησε τον προγραμματισμό της για την Γ εθνική το καλοκαίρι ,άλλαξε και μέσα σε χρόνο ρεκόρ ο Νίκος Ιωσηφίδης πήρε την εντολή να οργανώσει μία ομάδα πρωταθλητισμού.

Με αντίπαλο μόνο τον χρόνο ο Γενικός Διευθυντής της ομάδος κατάφερε όσα κάνεις άλλος στο παρελθόν.

Οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και παράλληλα να τρέχει ένας αγωνιστικός σχεδιασμός με διάφορα προβλήματα.

Η φετινή Δόξα Δράμας μπορεί να είναι υπερήφανη πως δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν.

Το ξεκίνημα της ομάδος στο πρωτάθλημα δημιούργησε έναν ενθουσιασμό , όχι όμως παράλογο.

Οι φίλαθλοι της Δόξας απέδειξαν χθες με το χειροκρότημα τους στο τέλος του αγώνα πως ξέρουν να εκτιμούν και να αναγνωρίζουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Γνωρίζουν πως κάποτε θα έρχονταν και η ήττα ή ένα κακό αποτέλεσμα.

Από την πλευρά τους έκαναν πολλά χιλιόμετρα για να στηρίξουν στην Πάτρα μία ακόμη μάχη στο δρόμο προς την καταξίωση και την διάκριση.

Τίποτα δεν χάθηκε χθες το απόγευμα στην έδρα της Παναχαϊκής.

Απεναντίας το χθεσινό αποτέλεσμα θα μπορούσε να  είναι η αφορμή για να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για βελτιώσεις και διορθώσεις πρώτα από τον ίδιο τον Άγγελο Διγκόζη. Ο πονοκέφαλος του θα είναι μεγάλος και αυτήν την εβδομάδα καθώς κάτω από αφόρητη πίεση πρέπει να διαχειριστεί την ομαλή επάνοδο των τραυματιών στο βασικό σχήμα της ενδεκάδας.

Ο αγώνας με τον Άρη την Κυριακή στην Δράμα μπορεί να είναι ντέρμπι κορυφής , αλλά κάλλιστα μπορεί να είναι και η αφετηρία μιας νέας αρχής.  

 

Τα "αετόπουλα" ήταν και στην Πάτρα 

    

Τα σημερινά εγκαίνια λοιπόν της ομορφότερης γιορτής στην Ελλάδα την περίοδο των Χριστουγέννων στην Ονειρούπολη στην Δράμα ας κρατήσει  «ζεστό» το όνειρο της ανόδου στην Super League ,που φέτος δείχνει όσο ποτέ ικανό να πραγματοποιηθεί.

Από την πλευρά των φιλάθλων το ΜΟΝΟ που χρειάζεται είναι υπομονή και επιμονή στην προσπάθεια στήριξης των ποδοσφαιριστών.

 

Ο Γιάννης Μπύρος ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως με πολύ δουλειά και επιμονή θα  τα  καταφέρει 

 

Την ερχόμενη Κυριακή η παρουσία του κόσμου και η φωνή τους θα αποδείξουν πως η ποδοσφαιρική Δράμα έχει αλλάξει επίπεδο και νοοτροπία.

Γιατί στο ποδόσφαιρο μία ήττα δεν έφερε ποτέ την καταστροφή!

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017 10:33