Θέμα : Τρέμουν Γρατσάνη στην Δόξα Δράμας για την Κυριακή!

Θέμα : Τρέμουν Γρατσάνη στην Δόξα Δράμας για την Κυριακή!

Έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες γύρω από τον Τρικαλινό διαιτητή αναστάτωσε την πόλη της Δράμας

από Πάμε Μπάλα
στις 07/12/2017

 

Αναστάτωση επικρατεί στις τάξεις της Δόξας Δράμας καθώς διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν στην ποδοσφαιρική πιάτσα «δείχνουν» πως ο Τρικαλινός διαιτητής Ευάγγελος Γρατσάνης στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Άρη θα είναι πολύ σκληρός απέναντι στους γηπεδούχους.

 

Οι φόβοι στους κόλπους των Μαυραετών είναι διάχυτοι και όλοι περιμένουν την έναρξη του Κυριακάτικου αγώνα για να δουν εάν επιβεβαιωθούν  οι πληροφορίες.

Άπαντες γνωρίζουν πως ο κ.Γρατσάνης είναι η αμέσως επόμενη επιλογή προς την Super League πίσω από τον Τρικαλινό Αλέξανδρο Αρετόπουλο.

 

Ο κ. Γρατσάνης σε ηλικία που άλλα παιδάκια ονειρεύονταν να γίνουν ποδοσφαιριστές, εκείνος πήγαινε και παρακολουθούσε στη Β’ Γυμνασίου σεμινάρια διαιτησίας. Πορωμένος με τη σφυρίχτρα θεωρείται και είναι από τους πιο ταλαντούχους διαιτητές της Football League με πολλές ελπίδες σύντομα και εφόσον δεν δώσει δικαιώματα να περάσει τα «σκαλιά» της Super League…

 

Έχει τελειώσει τις σπουδές του στα οικονομικά και ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση (αλουμινοκατασκευές), του πατέρα του.

 

Στο χέρι του είναι να δώσει την Κυριακή στο μεγάλο παιχνίδι της Δράμας ρεσιτάλ διαιτησίας και να κλείσει τα στόματα και τις «σειρήνες»…

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 23:15