ΟΦΗ: Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα!

ΟΦΗ: Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα!

Δυστυχώς το ποδόσφαιρο έχει κανόνες τους οποίους όποιος τολμήσει να τους αμφισβητήσει έχει και το ανάλογο τέλος…

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 05/01/2018

 

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος δυστυχώς για την ομάδα του Ηρακλείου επιβεβαίωσε τον κανόνα που θέλει τους αλαζόνες παράγοντες να παίρνουν το μάθημά τους την κατάλληλη στιγμή!

Είχε υποσχεθεί στον κόσμο ότι θα τρίβει τα μάτια του με τη μπάλα που θα παίξει η ομάδα στη Football League και μιλούσε  για τεσσάρες και πεντάρες στις αντίπαλες ομάδες.

Λίγες μέρες λοιπόν πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League, ο κ. Τσάλος υποστήριξε μέσω facebook ότι ο ΟΦΗ θα ρίχνει τεσσάρες και πεντάρες στους αντιπάλους, ότι είναι η ομάδα του Ηρακλείου είναι η Εθνική Ελλάδας της Κρήτης, δεσμεύτηκε πως "από τον πρώτο επίσημο αγώνα που θα παίξει η ομάδα θα τρίβετε τα μάτια σας", ενώ δεν δίστασε να γράψει: "Θα τους γ@@@@ έτσι για να μάθουνε ότι ο ΟΦΗ είναι εδώ".

 

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΟΦΗ έγραψε :

Στο σημείο που βρισκόμαστε λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ησυχία, γαλήνη μα πάνω απ' όλα πολύ πάθος γι' αυτό που κάνουμε. Έχουμε δουλέψει όλοι στη διοίκηση αυτούς τους 3 μήνες πολύ σκληρά, σε όλα τα επίπεδα. Ο ΟΦΗ είναι η Εθνική Ελλάδας της Κρήτης. Θα το καταλάβουν μόλις ξεκινήσει το πρωτάθλημα που θα τους ρίχνουμε 4αρες κ 5αρες. Μόνο έτσι θα ξανακερδίσουμε το σεβασμό της ποδοσφαιρικής Ελλάδας.

 

Θα ήθελα όλοι μαζί να κοιτάζουμε μόνο την ομάδα μας το στόχο μας. Τόσο καιρό κάναμε οργάνωση, υποδομές, σκάουτινγκ, φτιάξαμε γήπεδο χαλί, γυμναστήρια, έχουμε ένα αθλητικό κέντρο που δεν ήταν ποτέ τόσο οργανωμένο και όμορφο και μην μακρηγορούμε. Ξέρει ο κόσμος και έχει δει τι έχουμε κάνει αυτούς τους 3 μήνες.

 

Πλέον ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με το αγωνιστικό τμήμα. Σας υπόσχομαι, επειδή γνωρίζω τον εαυτό μου και ότι στόχους βάζω στη ζωή μου τους καταφέρνω, πεισματάρης, μα πάνω απ' όλα επαγγελματίας.

 Από τον 1ο επίσημο αγώνα που θα παίξει η ομάδα, θα τρίβετε τα μάτια σας.

 

ΥΓ. Θα τους καθίζουμε σε κάθε αγώνα 5 γκολ και θα μας λένε και ευχαριστώ. Θα τους γ@@@@ έτσι για να μάθουνε ότι ο ΟΦΗ είναι εδώ".

 

Τώρα πως από τις 4άρες και τις 5άρες έφτασε ο κ.Τσάλος την ομάδα να βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκληρωτική καταστροφή το ξέρει πολύ καλύτερα ο ίδιος!

Το σίγουρο είναι πως οι ομάδες δεν χτίζονται με τα ψέματα και τις «κορόνες»…