Ρίγη συγκίνησης για τον ευεργέτη της Δόξας Δράμας Κωνσταντίνο Δουμπέσα

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 09/01/2018

 

Ένα γεγονός που μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει για την μεγάλη οικογένεια της Δόξας Δράμας είχαμε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Συγκεκριμένα το χορτάρι του γηπέδου πάτησαν τρείς γενιές της Δραμινής ιστορίας, καθώς από το Λονδίνο ήρθαν δισέγγονα και τρισέγγονα του μεγάλου ευεργέτη της Δόξας Δράμα Κωνσταντίνου Δουμπέσα , συνοδευόμενα από τον εγγονό του μεγάλου ευεργέτη που κατοικοεδρεύει στην Δράμα!

 

Ο εκ των ευεργετών της Δόξας Δράμας  Κωνσταντίνος Δουμπέσας

Οι παραπάνω με την παρουσία του εκτελεστικού  διευθυντή της Δόξας Δράμας Ανδρέα Οταπασίδη ξεναγήθηκαν στο μουσείο της ομάδος θαυμάζοντας την τεράστια ιστορία της ομάδος μέσα από εικόνες , ιστορικά συγγράμματα και κύπελλα.

Στο βίντεο που ακολουθεί είναι φανερή η συγκίνηση και η χαρά όλων των απογόνων του ευεργέτη Κωνσταντίνου Δουμπέσα ,που ταξίδεψαν από το Λονδίνο για να πατήσουν τα ιερά χώματα  του γηπέδου της Δόξας Δράμας.

 

 

 

 

Υ.Γ. Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στον Γιάννη Μπύρο όσο και στους συνεργάτες του για το γεγονός πως πέρα από τον αγωνιστικό προσανατολισμό ξέρουν να αναγνωρίζουν την τεράστια ιστορία του συλλόγου  και να επενδύουν σε αυτήν!

Άλλωστε για να πετύχεις τους στόχους σου και να σχεδιάσεις το όραμά σου για το μέλλον πρέπει να μη ξεχνάς την ιστορία σου! 

  

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 11:12