Ανακοινώνει Στεφάνοβιτς η Δόξα Δράμας, παίρνει 600 εισιτήρια για Καλαμαριά, νέα στήριξη Μπύρου σε Διγκόζη

Ανακοινώνει Στεφάνοβιτς η Δόξα Δράμας, παίρνει 600 εισιτήρια για Καλαμαριά, νέα στήριξη Μπύρου σε Διγκόζη
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 09/01/2018

Στη χθεσινή σύσκεψη στο μέγαρο της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης έγινε η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα της Δόξας Δράμας με τον Απόλλωνα Πόντου, το Σάββατο στο γήπεδο της Καλαμαριάς. Σε κλίμα συναίνεσης, αποφασίστηκε να δοθούν 600 εισιτήρια για τους φίλους των «Μαυραετών», που θα τοποθετηθούν στη θύρα φιλοξενούμενων (την «6», με ειδικό εκδοτήριο στην είσοδό της). Συνολικά, θα τυπωθούν 1.500 εισιτήρια, ενώ η αστυνομία επέστρεψε μαζική μετακίνηση Δραμινών φιλάθλων (καταρτίστηκε σχέδιο για αριθμό λεωφορείων, διαδρομή και ομαλή μετάβαση). Βέβαια, η «παγωμάρα» στον κόσμο της Δόξας πολύ δύσκολα θα φέρει τόσο κόσμο στην Καλαμαριά.

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΤΣ

Άμεσα ίσως υπάρξει συνέχεια στις ενισχύσεις. Σήμερα μάλλον ανακοινώνεται ο 31χρονος Σέρβος μέσος, Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, με θητεία σε Άρη και Τρίκαλα, ενώ τα δυο νέα αποκτήματα, οι επιθετικοί Νίκος Κουσκουνάς και Αλέξανδρος Αρναρέλλης, στο ντεμπούτο τους προχθές, έδειξαν ότι θέλουν χρόνο προσαρμογής, και σε τακτικά κομμάτια μέχρι να «κουμπώσουν» στο σύνολο και να επιτευχθεί η ομοιογένεια, έχοντας δεδομένα ποιότητα και εμπειρία στην κατηγορία.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ…

Επίσης, θετικό αντίκτυπο άφησε το ιπποτικό χειροκρότημα των φίλων της Δόξας στους παίκτες του Παναιγιάλειου στο φινάλε, οι οποίοι στάθηκαν παλικαρίσια παρά τα προβλήματα και απέναντι σε… καλοπληρωμένους.

«ΔΑΓΚΩΤΟ… ΔΙΓΚΟΖΗΣ», ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ «ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ»

Η «βαριά» ατμόσφαιρα στη Δράμα προχθές, μετά την ισοπαλία με τον προβληματικό Παναιγιάλειο («μείον 8» από τη δυάδα ανόδου, τέσσερα ματς χωρίς νίκη)… μύριζε «μπαρούτι» και κυρίως αλλαγή προπονητή. Ο Γιάννης Μπύρος, κόντρα στον περσινό… εαυτό του (πλήρης αντιδιαστολή), που «έκαιγε» χαρτιά εν βρασμώ ψυχής, αποφάσισε να δώσει ξανά ψήφο εμπιστοσύνης και πίστωση χρόνου στον Διγκόζη, λειτουργώντας ως «ασπίδα» και απορροφώντας ο ίδιος τους «κραδασμούς», παρότι ο κόσμος «φώναζε» με λαϊκά δικαστήρια (γενική κατακραυγή, με αποδοκιμασίες) και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για άμεσο «ηλεκτροσόκ», το οποίο δεν τόλμησε ο μεγαλομέτοχος. «Εγώ πληρώνω, εγώ αποφασίζω» θα μπορούσε να είναι η… σύνοψη του χθεσινού κλίματος στη Δόξα.

Ο τεχνικός των «Μαυραετών» δεν παραιτείται και μέχρι… χθες δεν φαινόταν να υπάρχει επίσημα θέμα, παρά τα «υπόγεια» σενάρια για διερευνητικές επαφές με άλλους τεχνικούς. Βεβαίως, ουδείς αποκλείει ότι κάτι δεν θα αλλάξει άμεσα, είτε την τρέχουσα εβδομάδα και πριν το κρίσιμο ματς το Σάββατο στην Καλαμαριά, είτε στην πορεία, αν έρθουν νέες αποτυχίες, με τον Απόλλωνα Πόντου ή και την Τετάρτη με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (ανάλογα και με τις εμφανίσεις). Τότε ίσως ανοίξει ξανά ο φάκελος αλλαγών. Πάντως, το δεδομένο είναι ότι όλοι είναι υπό πίεση, σε καθεστώς κριτικής και… καθόλου στο απυρόβλητο.

 

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 12:58