Τίναξε το πρωτάθλημα της Football League στον αέρα ο Δημήτρης Καλαιτζίδης!

Τίναξε το πρωτάθλημα της Football League στον αέρα ο Δημήτρης Καλαιτζίδης!

Σοβαρότατες καταγγελίες από τον προπονητή του Απόλλων Καλαμαριάς που βάζουν «εκρηκτικά» στο πολύπαθο πρωτάθλημα της Football League με άγνωστες συνέπειες για την συνέχεια του πρωταθλήματος

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 16/01/2018

 

Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από λίγο στην τηλεοπτική δίκη του Κυριάκου Θωμαΐδη στον ΣΚΑΙ , ο ιδιοκτήτης του Αιγινιακού κ.Νώπας ,ήταν ο άνθρωπος που σε 2 συναντήσεις  με τον κ.Καλαιτζίδη του πρότεινε να ενταχθεί σε γκρουπ ομάδων για να στήνουν τα παιχνίδια και να βγάζουν χρήματα.

Μάλιστα ο κ. Νώπας του είπε ότι η ομάδα του έστησε τις ήττες  με ΑΡΗ και ΟΦΗ  ώστε η ομάδα της Κατερίνης να ηττηθεί με πολλά γκολ διαφορά!

Τα νέα στοιχεία που ήρθαν στην επιφάνεια είναι πλέον ,σύμφωνα με την κατάθεση του κ.Καλαιτζίδη  οι ομάδες που του ανέφερε ο πρόεδρος του Αιγινιακού.

 Σύμφωνα λοιπόν με όσα ακούστηκαν στην τηλεοπτική δίκη στο γκρουπ των ομάδων ανήκουν ο Πανσερραικός , Βέροια, Σπάρτη, Αιγινιακός , Αχαρναικός ….

 

Δεν μένει παρά να δούμε κατά πόσο αυτές οι καταγγελίες θα φθάσουν με περισσότερα στοιχεία ,τόσο στα πειθαρχικά όργανα της Football League όσο και στις δικαστικές αίθουσες καθώς εάν αποδειχθούν τότε θα μιλάμε για μια νέα εγκληματική οργάνωση με σοβαρές ποινικές ευθύνες.

 

Υ.Γ Εύκολα δημιουργούνται ερωτηματικά τόσο για τον ΟΦΗ όσο και για τον ΑΡΗ οι ομάδες των οποίων σύμφωνα με όλα όσα συζήτησαν οι κ.κ. Νώπας –Καλαιτζίδης  θα έπρεπε να μετέχουν στο συγκεκριμένο γκρουπ για να μπορούν να συνεργάζονται στον παράνομο στοιχηματισμό .

 

Ο Θεός να βάλει το χέρι του για την Τρίτη που ξημερώνει…