«Υπομονή τέλος στον Πανσερραϊκό, δεν έδωσε δυο πέναλτι ο Μαρκαντωνάτος»

«Υπομονή τέλος στον Πανσερραϊκό, δεν έδωσε δυο πέναλτι ο Μαρκαντωνάτος»
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 30/01/2018

 

Ακόμα «βράζει» ο Πανσερραϊκός για τον ρέφερι Μαρκαντωνάτο (Ηλείας), για τον μη καταλογισμό δυο πέναλτι στην προχθεσινή ήττα από την Καλλιθέα και τα «λιοντάρια» εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας: «Σαν ΠΑΕ δεν είμαστε συνηθισμένοι να ασχολούμαστε και να σχολιάζουμε τα της διαιτησίας αλλά η χτεσινή "παράσταση" του κ. Μαρκαντωνάτου δεν μας επιτρέπει να μείνουμε βουβοί. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο διαιτητής αλλοίωσε το αποτέλεσμα μη σφυρίζοντας δύο πεντακάθαρα πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και κιτρινίζοντας 6 παίκτες μας η ανακοίνωση αυτή γίνεται για να μην ξανασφυρίξει ο ίδιος αυτός άνθρωπος παιχνίδι μας και για να εξαλειφθεί από το μυαλό οποιουδήποτε άλλου διαιτητή να σφυρίξει την ομάδα μας με τον τρόπο που έκανε ο κ.Μαρκαντωνάτος. Υπομονή τέλος». Για τον αυριανό «τελικό» με τον Εργοτέλη εντός, αμφίβολος είναι ο Πόζογλου (δύσκολα θα γυρίσουν Βοσκόπουλος-Στέβιτς).

ΒΕΡΟΙΑ: ΣΕ ΜΙΑ… ΚΛΩΣΤΗ

Αβεβαιότητας το… ανάγνωσμα στη Βέροια, που βαδίζει στα τυφλά, με αυτόματο πιλότο, περιμένοντας για… έσοδα το αυριανό ματς με τον πρωτοπόρο Άρη. Οι Ημαθιώτες παραμένουν στην κόψη του ξυραφιού, όπως παραδέχτηκε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μετά το προχθεσινό ματς στην Πάτρα και αν δεν υπάρξουν εξελίξεις άμεσα, για ανεύρεση λύσης, η πρόωρη αποχώρηση ίσως δεν είναι απλά σενάριο…

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Σε συζητήσεις με τους Μπάμπη Ζυγκερίδη (πρώην σέντερ φορ Πανσερραϊκού, Καραϊσκάκη, Πανθρακικού, Κοζάνης, Έβρου Σουφλίου) και Γιάννη Ντούνγκα (τέως εξτρέμ Απόλλωνα Πόντου, Άρη, ΑΠΕ Λαγκαδά) βρίσκεται η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Σύντομο αποδείχτηκε το πέρασμα του Σενεγαλέζου μεσοεπιθετικού, Ιμπραχίμα Εντιαγέ από τους Κρητικούς, αφού χθες έμεινε ελεύθερος.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Παρελθόν για τους Ηπειρώτες αποτελεί ο αμυντικός χαφ, Βασίλης Μουκίδης, που ήρθε στους «πράσινους» μετά την εξασφάλιση της ανόδου (πέρυσι στον Αιγινιακό).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Τους Δημήτρη Τσικρικά και Γιώργο Τζέλλο απέκτησαν οι Θεσσαλοί. Ο πρώτος είναι 20χρονος στόπερ που έπαιζε σε Κ17 ΑΕΚ, Παναργειακό και εσχάτως Ζάκυνθο και ο δεύτερος 20χρονος αμυντικός χαφ από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

 «ΦΟΥΛΑΡΕΙ» ΓΙΑ ΤΑΛΕΝΤΟ Ο ΟΦΗ

Σε προχωρημένες επαφές με τον Αλεχάντρε Ταλέντο δείχνει σύμφωνα με το «flnews.gr» ο ΟΦΗ, που φαντάζει φαβορί για να τον «κατεβάσει» στο Ηράκλειο, μετά την αρνητική τροπή με τον Πάτο (και όσο δεν κλείνει ο Ν’ Λουντούλου) και παρά την έλευση Ντίνα. Ο 22χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που ξεχώρισε στην Καλλιθέα (3 γκολ σε 9 παρουσίες φέτος) απασχόλησε και άλλες ομάδες, όπως ο Άρης, αλλά και από τη Σούπερ Λίγκα, ενώ άμεσα υπογράφει και ανακοινώνεται η επιστροφή του στράικερ, Πατρίκ Βουό.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 14ΗΣ ΜΕΡΑΣ

Αύριο, 15:00: Απόλλων Πόντου – ΑΟΧ Κισσαμικός: Τάσης (Ηπείρου), Τίκας Δ. (Καρδίτσας), Πετρίδης (Χίου). Αιγινιακός – Τρίκαλα: Κοτσάνης (Δράμας), Φαλτάκας (Γρεβενών), Μηναδάκης (Καβάλας). Παναιγιάλειος – Απόλλων Λάρισας: Δραγάτης, Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής), Σταματάκος (Λακωνίας). Αναγέννηση Καρδίτσας – Καλλιθέα: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας), Αϊναλής (Μακεδονίας), Φράγιος (Μακεδονίας). Πανσερραϊκός – Εργοτέλης: Φωτιάς, Κεσίσογλου (Πέλλας), Ντάβελας (Μακεδονίας). Σπάρτη – Παναχαϊκή: Γκαμάρης, Δέτση (Αθηνών), Χρηστάκος (Πειραιά). Βέροια – Άρης: Κιοτζένης (Ξάνθης), Καρακώστας (Λάρισας), Κηλικιώτης (Ξάνθης). Πέμπτη 01/2, 15:00: ΟΦΗ – Καραϊσκάκης: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), Κουρέντας (Τρικάλων), Μαρνέζος (Χανίων).