Η απουσία του Γιάννη Μπύρου ενοχλεί… (του Γιάννη Μαυρόπουλου)

Η απουσία του Γιάννη Μπύρου  ενοχλεί… (του Γιάννη Μαυρόπουλου)

Είναι αλήθεια πως η παρουσία του Γιάννη Μπύρου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο στάθηκε πολλές φορές η αφορμή για κουβέντες και συζητήσεις ,από το πιο φωτεινό «στέκι» έως και το πιο «σκοτεινό»!

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 03/02/2018

 

 

 

Για τον ίδιο που δεν φοβάται να ομολογήσει πως δεν γνωρίζει πολλά από τον χώρο του ποδοσφαίρου ,το συγκεκριμένο άθλημα είναι γιορτή και διασκέδαση.

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που οι κάμερες και οι φωτορεπόρτερ τον έχουν καταγράψει να επιδίδεται σε χορευτικές φιγούρες, απόδειξη πως γι αυτόν το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος , δεν είναι ύβρεις και λεκτική αντιπαράθεση.

Είναι αυτό που θα ήθελαν όλοι αλλά το έχουν λίγοι.

Έναν υγιή χρηματοδότη με όραμα και διάθεση να επενδύσει . Έναν πραγματικό ηγέτη που θα καταβάλει κάθε θυσία προκειμένου να πετύχει αργά ή γρήγορα τον στόχο του.

Αυτός είναι ο μεγαλομέτοχος της Δόξας Δράμας που ακούει, μαθαίνει και ύστερα γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να κάνει.

Άλλωστε κάπως έτσι έστησε την δική του επαγγελματική αυτοκρατορία στα μάρμαρα ,χωρίς να στηριχθεί σε κανέναν.

Το γεγονός όμως ότι τόσο εύκολα κάποιος ή κάποιοι τον επιτίθενται και τον προσβάλουν μόνο κακό τον ίδιο τον Μπύρο δεν κάνουν!

 

Διότι ο κόσμος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και μπορεί να αξιολογεί αυστηρά κάθε έναν που ασχολείται με τον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου.

Πολύ δε περισσότερο ο κόσμος ξέρει γιατί κανείς μα κανείς μέχρι σήμερα από την  Footaball League  δεν έπιασε στο στόμα του τον μεγαλομέτοχο της Δόξας Δράμας!

Τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα και ορατά ακόμη και σε αυτούς που εθελοτυφλούν.

Γιατί άραγε δεν πήγε κανείς να πιάσει τον Γιάννη Μπύρο να του μιλήσει για στημένα;

Γιατί άραγε δεν τόλμησε κανείς να του ζητήσει συνάντηση για να μπει σε κλαμπ ομάδων που θα φτιάχνουν έργα και ζωγραφιές;

No news good news λένε οι Άγγλοι…

Και στην περίπτωση του Γιάννη Μπύρου μόνο τυχαίο δεν είναι.

Η απουσία του από την μολυσμένη ατμόσφαιρα αυτών που προκαλούν , και αυτών που καταγγέλλουν προφανώς ενοχλεί!

Αλλιώς θα λέγαμε τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι….